torstai 21. marraskuuta 2013

Piimä osaa yllättää

Heijjsan vaihteeksi(: en oo nyt pitkään aikaan käyny ridaa Piimää ku tässä nyt on ollu valkkoja ja kisoja niin sen omistaja on käyny ratsastaa. Mutta tänään pääsin piitkästä aikaa<3

Odotukset ei ollu kauheen korkeella ku Piimä oli hypänny toissapäivänä. Olin vaa tosi ilonen että pääsin Piimän luo(:
Laitoin ponskin valmiiks ja lähettiin maneesille päin. Piimä käyttäyty tosi nätisti(: maneesissa heitin loimen hevoselta ja iteltäni heijastinliivin ja kiipesin kyytiin ja löhin kävelemään pitkin ohjin. Sitten aloin ratsastaa pyöreeks käynnissä väistöillä ja volteilla. Sitten otin kevyttä ravia ja samalla tyylillä ravissa molempiin suuntiin. Piimä oli niin hyvä ettei se varmaan koskaan oo mulla tuntunu noin hyvälle. Se oli niin kevyt ja herkkä avuille eikä painanu yhtään kädelle ja kuunteli istuntaa ja pohjetta kuin unelma<3 Olin vapaatunnilla nii väistelin tuntilaisia nii en voinu mitään ihmeempiä tehä. Tein siirtymisiä ja laukannostoja ja ratsastin pyöreeks myös laukassa. Menin aika kevyesti ku Johanna menee Ukolla viikonloppuna valmennuksissa nii jaksaapaha(: määki meen valkoissa mutten Piimällä(: meen tuntsarilla nii postausta aiheesta siihen toiseen blogiini (Ratsastuskoulu elämää).
Lopuks ravailin kevyessä ravissa muutamia ympyröitä ja ratsastin rennoksi ja pyöreeksi eteen alas ja ai että !! Se oli niin hieno<3 sitte otin käyntiin ja työskentelin vielä kertaalleen käynnin läpi ja sitte lopetin.
Mentiin talliin ja siellä juotin melassin, laitoin linimenttiä, tavarat paikalleen ja Piimälle sanoin heipat(:

Loppuun vielä tältä syksyltä yks vanha kuva ku ei oo tuoreita):

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

En ole lopettanut tätä blogia

Tänne blogiin ei ole kamalasti tullut juttua johtuen siitä, että nyt on ollut kisoja ja valmennuksia, enkä ole niissä mennyt Piimällä, vaan Johanna, eli hän on käynyt ridailemassa Piimää ja mä oon käyny valkoissa ratsastuskoulun hevosilla.

Piimälle kuitenkin kuuluu tosi hyvää ja se näyttää tositosi hienolta nykyään ja siitä on kuulema tullut tosi kevytkin ratsastaa. Pääsen näillä näkymin lauantaina menemään Ukolla pitkästä aikaa(:
En oo kuitenkaa ollu Piimästä erossa. Eheen !! Iltatallissa (ja aina kun käyn Piimän tallilla) oon rapsutellu aina Ukkoo ettei oo paha ikävä päässy tulemaan(:


Ja lumet kävi täälläpäin maassa jonkin aikaa sitten, mutta nyt on viimeaikoina vaan satanu vettä.. Kyllä vähän lunta kävi maanantai-iltana, mutta eilen suli jo pois): Mutta jospa lumet tulee vielä joskus tännekki ja pääsis tekemään hankitreeniä(;

Mutta tällanen pikapikapostaus tällä kertaa. Palaillaan ja koitan toteutella "erikoispostauksia" jos ei oo mitään oikeestaan asiaa niin ette kyllästy seurailemaan tätä blogia(: Kiitos, kuulemiin!