perjantai 12. kesäkuuta 2015

Vaikeuksien kautta voittoon!

Tämä Maaningalle lähteminen ei tänään ollutkaan niin yksinkertaista kuin yleensä, sillä muuttujia tuli matkan varrelle ihan kiitettävän paljon. Päivä lähti kuitenkin hyvin käyntiin; aurinko paistoi ja käytiin ajotunnilla Kuopiossa, jossa oli tosi kotoisa olo. 
Noh, tulin käymään asuntolalla sen jälkeen ja lähdin sitten tallille. Skopa lähti heti käyntiin ja muutenki kaikki meni hyvin, kunnes pääsin tallille. Kengittäjän aikataulu meni vähän myöhäksi ja ehdin jo ajatella ettei ehitä vaihtaa kesäkenkiä ennnenkuin lähetään! Kävin vähän köpöttelemässä ponin kanssa, mutta  en pitkään voinut olla, että päästään heti kengitykseen kun mahdollista! 
Noh, ei meillä nyt niin kiire sitten tullutkaan, sillä meidän vetoauto hajosi tielle! Meinasi jo vähän epätoivo iskeä ja päässä vaan pyöri "joo ei taideta tänään päästä kotii..". Kengittäjä tuli sitten ja päästiin kengityshalliin. Kengitysseppä -opiskelijoita oli melko paljon katsomassa, mutta poni kesti tilanteen tosi hyvinja sai kengittäjältäkin kehuja! Saatiin vetoauto lainaan ja kengityksen jälkeen meille jäi jonkin verran aikaa, joten käytiin vielä kävelemässä ponin kanssa maastossa.


Lenkin jälkeen laitoin ponin ja loput kamat valmiiksi lähtöön ja sitten porukat tulikin tallille. Mietin jo, ettei poni mene koppiin kun muutenkin kaikki mennyt niin nappiin, mutta sinne se kiltisti käppäili ja jäi syömään heiniä ja kotimatka alkoi! Kirjotan tätä tosiaan tässä autossa, joten toivotaan, että matka taittuu ongelmitta!


torstai 11. kesäkuuta 2015

Kesä? Loma?

Aika on jälleen kulunut huimaa vauhtia ja koulutkin loppu jo pari viikkoa sitten. Kuitenkin olen ollut Kiuruvedellä normaaliin tapaan, sillä poni ja autokoulu on vienyt nyt aikaani siellä suunnilla. Autokoulussa olen ollut joka arkipäivänä. Ajo alkaa hiljalleen sujua myös keskusta-alueella, jossa ajan välillä liian kovaa! Jospa se kortti joskus olisi taskussa!


Ponia olen treenaillut siis normaalisti ja tulihan sitä täysi-ikäisyyskin saavutettua vihdoin! Huomenna, perjantaina lähdetään ponin kanssa Maaningalle ja poni pääsee lomailemaan sinne, kun minä tulen jo maanantaina takaisin tekemään työssäoppimista Hinkulaan. Toisaalta vähän ärsyttää olla Kiuruvedellä niin paljon, mutta ei voi mitään, asiat pitää hoitaa. Tallityöt eivät siis ärsytä vaan se, että kaikki paras on siellä Kuopion seuduilla.


Ennen koulujen loppua oli tosi lämmintä ja heti "loman" alussa, mutta sitten on satanut, tuullut ja ollut muutenkin älyttömän kylmä! Tänään, torstaina on aurinko näyttäytynyt ja heti olo on paljon virkeämpi!



Voi olla kun viedään Rusina Maaningalle ja itse tulen viikoiksi Kiuruvedelle, saattaa mammalle tulla ikävä tuota pientä jäbää.. Mutta eiköhän aika kulu nopeasti kun ajattelee positiivisesti ja ottaa hyvän työmotivaation eikä koko aikaa ajattele, mitä voisi tehdä vaan keskittyy siihen, mitä pääsee töiden jälkeen tekemään!




Viikonloput pyhitän sitten ponille ja kavereille ja varmaan vähän täytyy jotain kotonakin tehdä, mutta järki lähtee jos en nää kavereita tai ponia yli kahteen viikkoon! Huhhuh! Kyllä tämä tästä! Hauskaa kesää ja lomaa niille kaikille, joilla sitä on ja nauttikaa elämästä!