perjantai 15. heinäkuuta 2016

Hyppyreenejä

Ollaan ponin kanssa treenattu nyt niin esteillä kuin sileällä. Sileällä meno on sellasen normaalin reenaamisen tasolla, ei mitenkään huippu hyvin eikä tosi huonostikkaan. Oon tehny paljon jumppailuja nyt jotta poni pysyy vetreänä estetreenienkin jälkeen. Ollaan siis käyty nyt kahdessa estevalmennuksessa silmälläpitäen huomisen kisoja.


Olimme tosiaan alku kuusta Antin estereeneissä. Antin silmän alla olin kerran aikaisemmin Rusinalla reenannut Hinkulassa ja oli kiva päästä uudestaan! Antti on niin positiivinen valmentaja, jolta saa hyviä neuvoja omaan tekemiseen. Mentiin korkeimmillaan metriä ja tehtiin paljon linjoja. Poni oli oikein hyvä, vaikka alkuun hyppytauko tuntui vähän kuskissa ja menopelissä, mutta kun päästiin hyppäämisen makuun, alkoi onnistumaan. 


Välissä tehtiin sileällä töitä, jotta sain ponin hyvin läpi ja kuuliaiseksi.


Eilen oltiin sitten Sallan estereeneissä ja poni oli tosi hyvä heti alusta ja minä näin paikat paremmin kuin koskaan! Meille tuli välissä melko pitkä kävelytauko ja oltiin molemmat vähän "unessa" ja ekasta radasta tuli tosi epätasainen, mutta kun tultiin pätkä uudestaan, oli poni taas kuulolla ja tasaisuus parani. Mentiin lopuksi 85cm rataa, mitä mennään huomenna kisoissa. Menen tällä kertaa vain yhden luokan ja tavoitteena on päästä tasaisesti ja rauhallisesti maaliin.


Kisoista tulee postausta kunhan ehdin kirjoitella. Ratsastan myös Piimää viikonloppuna ja toivottavasti saisin jotain materiaalia myös siitä! Mutta palataan.