sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Twitter

Mulla on siis twitter tili, joka on ollu mulla.. Pitkään, mutta nyt vasta ajattelin alkaa käyttämään sitä hieman enemmän. Sinne laittelen jotain pieniä juttuja, joita toihuan hevosten kanssa, mutten tee omaa postausta aiheesta, tai sitten jotain pieniä paljastuksia, mitä on luvassa!


Käykää toki kattomassa! @anskii97
Katotaan miten tämä lähtee rullaamaan(:


lauantai 7. kesäkuuta 2014

Lämpöö, aurinkoo ja itikoita

Kulunut viikko on ollu tosi hevosrikas. Piimää oon liikuttanu nyt aika paljon, lukuunottamatta tiistaita ja viikonloppua. Maanantaista kertoilinkin jo edellisessä postauksessa, joten nyt jatkuu.


Tiistaina meidän valmentaja ratsasti Piimän, joten laitoin ponin valmiiks ja katoin ratsastuksen ja sieltä tuli toosi hyviä vinkkejä ratsastukseen, mm. paljon taivutteluja ja verteyttä hevoseen!



Keskiviikkona tein aamutallin, ratsastin yhen ponin ja kävelytin Piimän ilman satulaa maastoilemalla ja illalla kävin vielä ratsatamassa Puhilla. Ukko oli tosi rauhassa, johtu varmaan siitä, että oli toosi kuuma päivä. Puh oli tosi kiva kun pääs menemään pitkästä aikaa! Ihanaa kun on kesäset kelit ja silleen, mutta ötötkät, oikeestaan itikat....... En tykkää ku kohta on taas nilkat ja kädet ihan ruvella kun puremia raapii. Mutta ne kuuluu kesään... Ikävä kyllä!:D


Torstaina mä ratsastin. Tein tosi paljon taivutteluja ja laukassa ulospäin taivutusta. Vasemmassa kierroksessa ulospäin taivutuksessa oli pieniä erimielisyyksiä, mutta jaksoin yrittää pidempään kuin hevonen, joten sieltä se tuli toooosi pehmeeks ja hyväks! Molemmat hiottiin ihan kokonaan vaikka mentiinki alle tunti, koska tosiaan menin kentällä, auringon paisteessa..


Perjantaina oli estevalmennus, jossa meni Johanna ite. Valmentaja kehu kuinka Ukko on paljon vetreempi ja lavat liikkuu paremmin. Jes! Jotain osannu tehäkki!

Ja lauantaina Johanna ratsasti ja sunnuntaina vapaa. Oli ihan huikee viikko kyllä! Ihanan kesäsiä kelejä ja paljon heppailua. Mitä muuta kesältä voi odottaa?

maanantai 2. kesäkuuta 2014

Häsläilyä

Oon nyt ratsastanu Piimää sunnuntaina ja maanantaina. Sillä oli siis muutto lauantaina, joten se on nyt ollu vähä pöllönä.


Kuvista kiitos Nokkikselle jälleen!

Sunnuntaina menin sillä tunnilla ja herranjjestas ku se oli kauhee! Se vaa kyttäs koko ajan jotai ja oli kauheen häslä, mutta loppu raveilla se sitte vähä rentoutu.





Pieni vastustelu

Ääääää!!


Ei vastusta ei...



Maanantaina se oli jo parempi! Melko rento ja suora, vähän säpsy, mutta paaaljon kivempi ratsastaa kun edellisenä päivänä. Tein samantapasia tehtäviä kuin sunnuntaina ja onnistu huomattavasti paremmin! Ratsastan sitä tällä viikolla nyt jonkin verran, joten jospa se paranis vielä tuosta!














Vielä pientä vastustelua, mutta jo superisti rennompaa menoa!



Postauksia luvassa! Onko nää mun kuvapläjäyspostaukset kivoja vai kaipaatteko enemmän tekstiä?

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Muutosten tuulia

Viime postauksessa jo taisinkin mainita siitä, että minun hevoselämä, sekä Piimän elämä muuttuu.


Piimä tosiaan muutti eilen pois yksityistallista. Se meni ratsastuskoulun talliin asustelemaan ja kohtahan laidunkausikin alkaa. Tämä muutos helpottaa huomattavasti mun elämää, kun ei tarvitse raahata saappaita ja kypärää aina tallilta toiselle ja maneesikin on lähempänä!
Minun oli tarkoitus mennä auttamaan muutossa eilen, mutta ylioppilasjuhlat vei mun koko päivän, joten jouduin jäämään siitä pois):

Ja sitten se toinen muutos. Muistatte kai Puhin, josta tein postauksia jokin aika sitten?


Poni tulee takaisin tänne suunnalle, joten pääsen sitä ratsastelemaan jälleen! Puhin muutto on tänään, mutta kappas kummaa kun en pääse sinnekään, joten nyt jäi tämä muutospostaus vähän tämmöseks. Mutta pian teen jotain molemmista!