lauantai 7. kesäkuuta 2014

Lämpöö, aurinkoo ja itikoita

Kulunut viikko on ollu tosi hevosrikas. Piimää oon liikuttanu nyt aika paljon, lukuunottamatta tiistaita ja viikonloppua. Maanantaista kertoilinkin jo edellisessä postauksessa, joten nyt jatkuu.


Tiistaina meidän valmentaja ratsasti Piimän, joten laitoin ponin valmiiks ja katoin ratsastuksen ja sieltä tuli toosi hyviä vinkkejä ratsastukseen, mm. paljon taivutteluja ja verteyttä hevoseen!



Keskiviikkona tein aamutallin, ratsastin yhen ponin ja kävelytin Piimän ilman satulaa maastoilemalla ja illalla kävin vielä ratsatamassa Puhilla. Ukko oli tosi rauhassa, johtu varmaan siitä, että oli toosi kuuma päivä. Puh oli tosi kiva kun pääs menemään pitkästä aikaa! Ihanaa kun on kesäset kelit ja silleen, mutta ötötkät, oikeestaan itikat....... En tykkää ku kohta on taas nilkat ja kädet ihan ruvella kun puremia raapii. Mutta ne kuuluu kesään... Ikävä kyllä!:D


Torstaina mä ratsastin. Tein tosi paljon taivutteluja ja laukassa ulospäin taivutusta. Vasemmassa kierroksessa ulospäin taivutuksessa oli pieniä erimielisyyksiä, mutta jaksoin yrittää pidempään kuin hevonen, joten sieltä se tuli toooosi pehmeeks ja hyväks! Molemmat hiottiin ihan kokonaan vaikka mentiinki alle tunti, koska tosiaan menin kentällä, auringon paisteessa..


Perjantaina oli estevalmennus, jossa meni Johanna ite. Valmentaja kehu kuinka Ukko on paljon vetreempi ja lavat liikkuu paremmin. Jes! Jotain osannu tehäkki!

Ja lauantaina Johanna ratsasti ja sunnuntaina vapaa. Oli ihan huikee viikko kyllä! Ihanan kesäsiä kelejä ja paljon heppailua. Mitä muuta kesältä voi odottaa?

2 kommenttia: