torstai 13. huhtikuuta 2017

Inspiraation tuulahduksia

Edellisessä postauksessa kerroin, että blogini jää tauolle. Poistin tämän postauksen, sillä sen julkaisusta oli niin vähän aikaa, että se ilmoitus oli oikeastaan turha, sillä sain jostain todella suuren inspiraation blogin kirjoittamiseen. Tarvitsen mielekästä tekemistä kun olen kotona yksin enkä voi tehdä melkein mitään, mitä normaalisti tekisin.

c) Reetta
En siis pysty käymään koulussa, sillä pitkään istuminen tekee todella kipeää ja lääkitys minulla on melko vahva. Selän hermoissa on jotain vikaa ja ne voivat olla parantumassa, tai olla kroonisia. Kaikkeen olen henkisesti varautunut ja päätin, että oli miten oli, ratsastusta en lopeta ja koulut käyn loppuun. Lääkärin mukaan saan käydä kävelyillä ja käyttää selkää kivun sallimissa rajoissa.

c) Stiina
Eilen kävin ponin luona ja menin ilman satulaa. Käveltiin, otin vähän ravia ja laukkaa. Selkä ei tästä pitänyt, joten ratsastuksen reenaaminen on edelleen tauolla. Käynnissä meneminen oli ihan jees, joten sitä voin harjoittaa. Myös lyhyillä kävelylenkeillä voin käydä ja paljon täytyy venytellä. Kevyen liikunnan ja venyttelyn lisäksi käyn akupunktiohoidoissa mahdollisimman usein, jotta selän lihakset pysyvät rentoina, eivätkä tuota lisää kipua.
Toivottavasti selän arvoitus ratkeaisi pian ja saisin oikeanlaista hoitoa siihen. Kouluun en usko palaavani enää tänä keväänä. Koskaanhan sitä ei voi varmaksi sanoa jos pystyisinkin jotain tekemään, mutta heikolta näyttää. Syksyllä alkaa taas uusi lukukausi, toivottavasti parempi kuin tämä kuluva..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti