perjantai 18. lokakuuta 2013

Koitan vähä parantaa..

Oon ollu nyt tosi laiska tän blogin suhteen.. Olis mulla ollu vaikka mitä päiviteltävää tässä tänne, mutta enpä oo jaksanu päivitellä. Nyt otan itteeni niskasta kiinni ja alan tekemään näitä postauksia.
Piimä oli viikko sitten taas ep, mutta kävin maanantaina sitä ratsastamassa ja se oli puhas !! Huh. Kävin sitten myöskin tiistaina ja keskiviikkona ratsastamassa ja oli edelleenkin puhas. Helpotus.

Maanantain rastastuksesta kerron vähän tässä (kuvattu kännykällä..) :


Tiistaina kävin siis myöskin ratsastamassa. Siitä ei oo mitään materiaalia, mutta tein siis vaan perus ympyröitä, avoja ja väistöjä. Piimä oli taas kiva, mutta sillä oli aika paljon virtaa ja loppuraveilla meinas vähän juosta, mutta kuunteli kuitenkin kivasti pidätteitä ja tuli sitten tosi mukavaks. 

Keskiviikkona kävin ratsastamassa heti talutuksen jälkeen. Menin yläkentällä ja oli aika viilee ilma, mutta liikkuessa tarkeni oikein hyvin(:
Tässä siitä pieni kooste. Viimenen video on vanha, muttaku halusin laittaa sen siihe(;


Siinä oli lyhyesti parin päivän ratsastukset. Lisää tulee ihan pian ja nyt lupaan tehdä niistä postauksia. Ja kiitos teille kaikille lukijoille ja kommenttia saa laittaa(: Ja postaus ehdotuksia, joita toteutan. Mydayta kuvailen täällä(; Toivottavasti sen saan laitettua tänne(:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti