sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Piimäpäivitystä

Heippa taas täältä. Aattelin päivittää nyt vähän teille taas Piimän kuulumisia.

Ukolla on jälleen päästy hyppimään kunnolla, mutta minä en oo ollu kyydissä vielä oikeilla esteillä tauon jälkeen, mutta Johanna (Piimän omistaja) on hypänny sillä ja ei oo jalat menny huonommaks.

Johanna kävi myös Steffenin valmennuksissa Piimällä kahtena päivänä, minä pääsin kuvailemaan vaan toisena. Laitettiin uudet pintelit, jotka voitin koulukisoista. Oli Piimä aika komeena ja hienosti meni !!






Piimä hyppäs myös 5.10. Johannan kanssa estekisoissa 70 cm ja 80 cm, mutta pääsin kuvaamaan vaan 70 cm ): Mutta meni upeesti, vaikka siellä oli lankkuja ja portteja ja kaikkee pelottavaa. Niistäki meni hienosti yli(:<3





Ite kävin Piimän ratsastamassa kevyesti torstaina. Taivuttelin ja tein vastalaukkoja, koska Ukko meni perjantaina valkassa ja lauantaina kisoissa, joten en nyt ihmeempiä ja raskaita tehny. Mut oli kyllä tosi kivan tuntune !!(:
Kuvia ei oo..

Mutta koitan olla aktiivisempi kirjottelemaan ja jonkun videopostauksenkin voisin väsätä jossain vaiheessa. Ja kommenttia saa laittaa ja vaikka toivepostauksia ja niihin kysymyksiin vastasin jo videolle, mutta se katos jonnekkin, joten sekin tulossa piienellä viiveellä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti