perjantai 27. syyskuuta 2013

Hepostelua

Kerron tänne blogiin joistain iha muutamista muistaki jutuista, kuin Piimä jutuista sillee ohimennen.

Oon nyt liikuttanu Puhia tässä parin viikon aikana aika paljon ja kyllä huomaa ku heinämaha alkaa hävitä !! Oon käyny melkein joka päivä sen luona, paitsi pari päivää on menny muiden kanssa. Tänään oli sillä vapaapäivä. Oon suurimmaksi osaksi tehny kentällä työskentelyä ja maastoillu, mutta kyllä mä yks päivä hyppäsinki(:

Se vähä kuumu
Videolaadusta päivää-.-

Videolaatua..
Aika lähelle tuli:D

Videolta

Viteoo

Puhi söpönä lähössä sisälle


Koulusta ja maastosta ei oo kuvia ku ei oo kukaa kuvannu, mut tyttö on menny tosi unelmasti koko viikon !!<3

Sitten Piimän kävin ratsastamassa viime viikon perjantaina ja lauantaina.

Perjantaina mentiin koulua ja Piimä oli PALJON parempi ku sen viikon maanantaina !!<3 se oli tosi kevyt ja hirmu kiva ratsastaa !! Mää vaa nii tykkään mennä sillä<3

Laatu-.-

Laatu taas, mut rakastan<33
Lauantaina sitte "hypättiin". Okei no mentiin mini kavalettiristikoita, että saatiin takasille vähä töitä ja mentiin niitä ravissa ja laukassa vähä eri väleillä. Piimä oli hirmu innoissaan, mutta vahdin pysty silti ite säätelemään, jote se oli ihan super !!
Kuvia ei oo):

Oon sitte tässä viime viikolla pari kertaa laitellu Ukon pois ku sen omistaja on sillä menny ja antanu sit mun hoitaa sen poikkee(: Mikää ei oo nii kivaa ku olla Piimän kanssa<3

Tänään sitte kävin ratsastamassa yhen Fionan. Tamma on nuori, mutta ihan älyttömän hieno !! Menin sillä vuosi sitten talvella kerran ja nyt sitten uudestaan vähän extempore. Sain vaan viestin että ehtisinkö käydä, niin kävin sitten(:
Erikoisempia kuvia ei oo, mutta kertoilen lyhyesti mitä tein tänään.
Menin siis tallille ja hain Fionan sisälle. Heitin sen karsinaan ja otin loimen pois ja kävin hakemassa myös Piimän ja yhen mun kaverin hevosen sisälle ja niiltäkin loimet pois. Sitte auttelin Piimän kanssa ja kun kaverit oli lähteny tallista, ehdin alkaa harjailemaan Fionaa. Maneesiin ei päästy menemään, koska siellä oli yhen saksalaisen valmentajan valkat nii mentiin sitte pihalla.
Laittelin hepan valmiiks ja nousin tallin ovelta kyytiin. Ponia jännitti tosi paljo, ku ei ollu tuttu kuski ja oli tosi jännittyny kentälläki vielä aika pitkään. Mulla ei ollu raippaa ja alku meni vähä.. Noh, totuttelemiseen. Sitte tajusin mite sitä ajetaan nii alko sujumaan paremmin. Ekassa laukannostossa poni vaa meinas haluta mut alas satulasta, muttei onnistunu ja laukkas tosi kivasti(: Sitte opin istumaan sen harjotusravissa (joo se ravi on kauheen helppo istua mutku se on nii erilainen ku Piimän ravi). Seki onnistu sit loppujen lopuks hienosti ja poni oli upee !! Harmi ku ei oo kuvia): No, ridasin sen sitte loppuun ja mentiin talliin. Siellä laittelin hepan pois ja pääsin tekemään kaikkee muutakin:D

l-a-a-t-u.....
Vuoden vanha kuva ku ei tullu otettua tuoretta/:
Ekaks siis laittelin Fionan ja sen tavarat pois, sitte otin Piimää sienellä, kylmäsin sen jalat, juotin melassit, vein karsinaan ja laittelin tavarat paikalleen. Sitten huuhtelin kaverin hevosen suojat ja yhen hevosen jalat. Ei kuulosta paljolta, mutta oli siinä tekemistä ja meni aikaa(: Mut oli iha huippua olla tallilla !!

Nomut sori tästä postauksesta tuli vähä sekava, mut koittakaa kestää ja laittakaaha kommenttia(:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti