maanantai 2. syyskuuta 2013

Kersalla

Tänään pääsin ekaa kertaa menemään Kersalla. Tämä 7(?) w. ruuna on aiivan ihana hoitaa ja ratsastaessaki iha kivoja pätkiä tuli.
Aluks tehtiin väistöjä käynnissä ja ravissa molempiin suuntiin ja sitte laukattiin "neliöllä". Kersa meni iha jees, vaikka laukkatehtävässä piti oikeesti työstää paljo, että sen sai menemään ees jotenki.
Sitte tehtiin vielä avoja pitkille sivuille, jotka onnistu vasemmalle hitusen paremmin kuin oikeelle, mutta lopuks vihdoin ja viimein se alko oikeellekkin tulla läpi. Sitte loppuravit, joissa Kersa oli tosi hieno pätkittäin !!
Sitte talutin loppukäyntejä maasta käsin ja vaihoin sitte et otin Kajon ja toinen tyttö purki Kersan, koska olin juoksuttamassa Kajoa kun yhet ihmiset kokeili vähän vikeltämistä. Hienosti Kajo oli.
Sitte laitoin Kajon pois, keräsin kamat ja lähin sitte iskän kyydillä kotia kohti.

Tää oli tämmönen extra pikanen puhelinpostaus, mutta halusin päivittää. Piimä on lomaillu nyt viikon ja sen vuoksi ei siitä oo postauksia tullu. Koitan tehä jonkun lähiaikoina.

Ja loppuun Kersasta vielä "edustuskuva". Joo eiku tää on iha surkee kuva, mut ei vaa nyt ollu muita puhelimessa. Sori. Kersa on siis paljon sulosempi oikeesti mitä tossa kuvassa(;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti