keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Tiistaita

Meninpä taas tiistaina Finalla. Meinasin tehä pitkästä aikaa videopostauksen, mut kamerasta loppu akku, joten kirjotan nyt puhelimella taas tälläsen pikapostauksen ku oon menossa kouluun.
Laitoin siis ponin iha kaikessa rauhassa ja mentiin sitte maneesiin. Sieltä kuitenki käveltiin metsälenkillä kentälle ja pidettiin siellä puomitunti.
Tultiin aluks ravissa puomit ja vastakkaiselle pitkälle sivulle tehtiin voltteja. Sitte muutettiin tehtävää silleen, että siirryttiin puomien aikana käyntiin. Aluks ei oikein meinannu onnistua, mut sitte poni alko kuuntelemaan ja siirty tosi kivasti käyntiin.
Sitte välikäynnit ja laukkaa keskiympyrällä niin, et nostettii laukka pitkän sivun alussa ja käännettiin keskiympyrälle, siirryttiin ennen puomia raviin ja nostettiin laukka heti puomin jälkeen. Ja taas alkuvaikeuksien jälkeen siirty tosi kivasti poni raviin. Laukannostot oli koko ajan tosi kivoja molempiin suuntiin.
Istuttiin harjotusravissa ja voi että poni oli hieno !! Se meni muodossa tosi rehellisesti ja kevyesti ja ravas aktiivisesti, muttei juossu. Ai että<3
Tehtiin sitte loppuverkat ja käveltiin ja mentiin talliin.
Siellä varusteet pois jne ja sitte kotia kohti.

Piimä on edelleen lomalla ja ell oli käyny siellä. Verikokeiden tulokset tulee lähiaikoina. Toivottavasti pian ku mulla alkaa olla jo aika ikävä ukkoo):

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti