sunnuntai 23. elokuuta 2015

Elokuu

Hupsis! En ymmärrä, miten tässä aina käy näin, että jää pitkä tauko postausten väliin, vaikka joka päivä mietin postauksen tekemistä, en sitä aina syystä tai toisesta ole aloittanut. Välillä mulla ei ole kuvia, välillä netti temppuilee, välillä äiti ottaa nettitikun ja kuvia on ainoastaan koneella tai jotain vastaavaa. Jospa tämä tästä kuitenkin lähtisi taas rullaamaan!

c) Juulia
Elokuun alussa olin vielä Hingunniemessä kesäTO:ssa (=kesällä tehtävä työssäoppiminen koululla). Siellä hoidettiin tallia, hevosia, ajettiin pari kertaa ja uitettiin. Viikko kului melko nopeasti, vaikka tekemistä tallissa ei ollutkaan niin paljoa kuin tavallisessa päikässä kun kaikki hevoset ovat sisällä.

Ajamassa Hurjakaisella
sh-o. Harjakainen <3
Rolle halus välttämättä taluttaa Eetua
Kun vihdoin pääsin lomalle, alkoi nämä aivan ihastuttavan lämpimät ja aurinkoiset kelit! Kerrankin minulla kävi hyvä tuuri ja pääsin lomailemaan hyvien kelien aikaan. Ennen kotiin lähtöä käytiin moikkaamassa uusia ykkösiä asutolalla ja lähdin sitten ajamaan kotia kohti! Oli ihan lupaavan oloisia ykkösiä, mutta paremman kuvan saan niistä varmaan sitten kun menen kouluun.

c) Juulia
Kotona oon nauttinu auringosta ja lämmöstä. Kaverit on jo koulussa, joten välillä meinaa tulla tylsää, mutta olen käynyt joka aamu kävelylenkillä, tehnyt jotain kotona ja tietenkin käynyt liikuttamassa ponia. Meillä on mennyt aika kivasti nyt viimepäivinä ja hyvä niin.


Hiki?
Ollaan siis reenattu normaalisti sileällä ja on ihanaa kun tulee hiki ja jotenkin treenaaminen on lämpimällä minusta mukavampaa ja tulee tehtyä enemmän ja pidempään, koska toivoo, että rusketus tarttuu ja kunto kohoaa!

c) Reetta (vanhavanha kuva)
Aika usein ollaan treenin jälkeen käyty järvessä kahlailemassa ja viilentymässä hikiä pois. Rusina on yllättävän varma järvessä nykyään ja sekin kyllä tykkään siellä mennä viilettää ja viilentyä. Oon tosi ylpee ponista!


Mutta vielä ylpeämpi olen siitä, koska käytiin ilman satuloita Maaningan kylällä ja Jossu kävi ostamassa meille jäätelöt sillä välin kun minä pidin Rusinaa ja Piimää. käytiin muutenkin vähän pilistelemässä ympäriämpäri ja oli muuten hauskaa! Tuli erittäin hyvä vatsalihastreeni kun nauratti koko ajan niin paljon. Loppuun käytiin uimassa ja kylmäämässä samalla hevosten jalkoja järvessä.


Kentällä ollaan myös menty vähän niinkuin westerniä ja totesin, että Poni on todella herkkä ja se kääntyy ihan vaan siirtämällä kättä harjan yli ja toimii niin hyvin ääniavuilla ja istunnalla.
Tästä jatketaan ja palaillaan seuraavassa postauksessa, toivottavasti pian! Loppuun vielä Juulian tekemä video minusta ja ponista<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti