perjantai 17. heinäkuuta 2015

Maastoreissu

Tosiaan käytiin Jossun kanssa maastoilemassa tänään. Ratsuina toimivat siis Rusina ja Piimä. Puolisenkaan vuotta sitten en olisi tällä kaksikolla uskaltanut lähtee mihinkään maastoilemaan. Vähän oli alkuun sellanen olo minulla, että milloin lähtee. Poni oli tosi nätisti koko ajan, niinkuin Piimäkin. Mentiin kaikki askellajit ja voin kertoo, että mentiin kyllä aika kovaakin! Täysiä oikeastaan ja oli niiin huippua! En oo mennyt varmaan koskaan hevosella niin kovaa kuin tänään kun lähdin kirittämään Rusinalla Piimää ja pyyhkästiin ohi! Hurjaa ja parasta!


Lenkin jälkeen sitten kävelytin molempia hetken kun Jossun piti päästä tunnin pitoon. Tallilta sitten yksi tuli ottamaan Piimän ja hoiti sen sitten pois. Molemmat piti huuhella, ruokkia ja Rusinalle heittää ihottumaloimi päälle ja vietiin pojat sitten ulos. Sitten putsasin satulan ja suitset tosi huolella ja vielä rasvasinkin! Kotona sitten siivosin leikkimökin, jossa on siis ainoastaan heppakamaa, eli se toimii varastona. Meinasin aluksi kuvata siitä videopostauksen, mutta laiskuus iski kuvaamiseen, joten videoo ette siitä saaneet.


Tältä se näytti, ennenkuin aloitin roudaamalla kaikki pihalle. Kaikki tavarat oli siis lattialla ihan sekaisin vaan kaikki. Lakaisin sitten lattia ja laittelin tavarat järjestykseen ja johan löytyi tilaa ja tavarat oman paikkansa. Lopputulos miellyttää ainakin minun silmää!


Vielä kun tuonne jaksasisi rakentaa leveempiä hyllyjä huoville ja pinteleille ja loimille omat telineet niin olisi aika täydellistä! Noinkin ne siellä säilyy, kunnes inspiraation kärpänen rakentamiseen iskee! Joskus tässä voisin tehdä  varustepostauksen, jota pyydettiin... Todella kauan aikaa sitten. Ennen koulun alkua se olisi varmaan helpoin toteuttaa, sillä suurin osa ponin kamoista on kotona ja vain pieni osa tallilla, joten nekin saa tarvittaessa tuotua kotiin, jos päätän toteuttaa sen niin!

2 kommenttia:

  1. Milllä tallilla Piimä ja Rusina siis nyt on? Ja oliks Piimällä se yks aikuinen omistaja, joka omisti sen sillon ratsastuskoulu aikoihinkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurmalla ovat molemmat tällä hetkellä ja siis no jos nyt Jossua voi aikuiseks sanoo nii jooxd

      Poista