lauantai 11. heinäkuuta 2015

Treeniä

Ollaan ponin kanssa menty lähinnä Sallan jälkeen ihan vaan sileellä. Tosiaan siitäkin valkasta on tulossa postausta, kunhan saan kuvia siitä. Poni on ollu iha ok, kaverit liikutti sitä viime viikolla mun ollessa Iisalmessa ja sain ajokortin vihdoin! 
Torstaina 9.7. käytiin pitkästä aikaa Vuokon valmennuksessa ja oli muuten tehokas treeni vaikka mentiin vaan ympyräll! Keskityttiin asetukseen, taivutukseen, muodon pyöreyteen ja liikkeisiin. Poni oli alkuun vähän kankee ja alussa oli vähä hakemista kaikessa, mutta siitä se sitten alkoi parantumaan ja loppuun poni tuntu aivan mahtavalle! Kuvienkin perusteella ei huonosti ollenkaan mennyt! Poni oli super hieno! Molemmille tuli pikkasen hiki! Huhhuh!





Perjantaina sitten pyörittiin vähän kentällä rennosti, sillä poni oli tosiaan ihan vaan pikkasen hikinen valmennuksen jälkeen, joten otettiin vähän lunkimmin, mutta silti keskityin samoihin asioihin, mitä valmennuksessa nousi esille. Poni tuntu aika hyvälle koko ajan ja oli kivaa treenata!
Lauantaina Nora meni Rusinalla ja minä pääsin menemään sitten Piimä-ukolla! Ukko oli vähän ehkä jumissa eikä oikein halunnut tehdä töitä oikeinpäin, mutta loppuun siitä tuli kevyt ja yhteistyönhaluinen ja pääsin lopettamaan tosi hyviin fiiliksiin!



Näillä mennään ainakin tällä hetkellä ja ajattelin alkaa käydä tallilla järjestettävillä tunneilla, että pääsen jonkun valvovan silmän alle tekemään virheitä ja korjaamaan niitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti