torstai 16. heinäkuuta 2015

Heräteostoja, hups!

Palaan otsikkoon postauksen lopussa, mutta sitä ennen kerron vähän kuulumisia! Ei mitään ihmeempää oo tapahtunut tai muuta, mutta minulla on nyt vaan niin paljon inspiraatiota touhuta ponin kanssaja päivittää blogia, joten eikös se ole silloin hyvä käyttää hyödyksi? Viime viikolla kaveri oli etelästä käymässä täällä päin, eikä kauheasti tullut öisin nukuttua, varsinkaan kun sain sen ajokortinkin!


Kuitenkin ponin hoidin niinkuin ennenkin ja postauksenkin väsäilin, tai parikin. Käytiin alkukäyntejä maastossa ja yksi päivä meille tapahtu jotain tosi pelottavaa! Oltiin kävelemässä sellaiselle metsätielle, jossa olisin sitten käynyt rennosti käppäilemässä ja tullut samaa reittiä takaisinkin. Päästiin alkuun ja sitten ihmettelin kun poni kyttäili jotain tosi paljon. Rohkaisin vaan kävelemään eteenpäin, kun puukasan takaa hyppäsi meidän eteen tällainen (kuva googlesta otettu)..


Supikoirahan se! Tuijotettiin siinä sitten ponin kanssa kummajaista ja se meitä. Sitten eläin kipitti pusikkoon ja kääntyi siihen suuntaan, mistä oltiin ponin kanssa tulossa. Poni seisoi kiltisti paikallaan ja minua pelotti varmaan enemmän kuin sitä. Käänsin vaan ponin ympäri ja ravattiin pois paikalta!  Otus ei todellakaan ollut yhtä söpö kuin kuvassa, vaan takkuinen ja likainen yksilö ja siksi se varmaan näyttikin siltä, että olisi voinut syödä minut! Tai ainakin sille se näytti, vaikka ei se varmaan mitää olisi meille edes tehnyt, mutta kyllä säikytti! Poni hoiti homman paremmin kuin mamma ja pysyi rauhallisena!


Kentällä ollaan muuten lähinnä pyöritty jos ei alku -ja loppukäppäilyitä maastossa lasketa. Poni oli alkuun melko kuuro avuille ja on pitänyt tehdä vähän töitä sen kanssa, mutta nyt olen parina päivänä ratsastellut sillä yli tunnin ja tänään poni oli tosi kiva! Ollaan reenattu paljon väistöjä ja siirtymisiä ja niitä jatketaan myös tulevaisuudessa paljon, sillä poni herkistyy niistä niin kivasti!


Huomenna olis tarkoitus lähteä Jossun kanssa maastoon. Kaksi ei niin varmaa maastohevosta, siis ratuina Piimä ja Rusina! En tiedä, mitä siitäkin tulee, mutta ei auta kuin kokeilla!
Sitten otsikkoon! Kaveri siis möi vähän ylimääräistä heppakamaa, eikä varmasti ole yllätys, että olin heti haaskalla kärkkymässä. Löytyi kolme huopaa ja yhdet pintelit! Hups..


Aloitetaan vaikka pinteleistä. Tiedän, että minulla on jo tummansiniset pintelit. Tai oikeastaan jopa kahdetkin - yhdistelmäpintelit ja villapintelit. Kuitenkin otin nämä, koska kaverini lahjoitti nämä elämää nähneet Horzen joustopintelit, joten mikäpä siinä! Pinteleitä ei koskaan ole liikaa..:D


Sitten punainen Eskadronin estehuopa. 10 e oli hintaa ja huopa on todella siisti ja punainen huopa on aika kiva! Pääsee vaihtamaan vähän laajemmin värejäkin. Tuo ei kuitenkaan ole tavallinen neliöhuopa, vaan kuten tarkkasilmäiset huomaakin, ala reuna menee yläviistoon. Ehkä minun pitää ostaa jostain joku kiva punainen paita, siis ihan vaan joku halppis (koska en omista!) ja alkaa hyppäämään myös punaisissa!


Seuraavana harmaa Showmasterin (?, nyt en muistanut katsoa) huopa. Tämä on aivan ihana ja vihdoinkin sain kokonaan harmaan huovan! Tämäkin oli saman hintainen kuin ylempikin huopa ja todella siistissä kunnossa! I like!


Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä EuroStarin ruskea huopa, jonka logolle sulin ihan täysin! Samalla hintaa lähti kuin ylemmätkin huovat ja tämäkin todella siistissä kunnossa! Nyt on väri"paketteja" jo vähän enemmän kuin yksi tai kaksi! En malta olla käyttämättä näitä ihanuuksia, joten saattaa käydä niin, että huovat alkavat vaihtua tiuhaan tahtiin!
Nyt kuitenkin menen nukkumaan ja valmistautumaan henkisesti huomiseen maastoreissuun! Se on morjes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti