tiistai 28. kesäkuuta 2016

Hengissä ollaan!

Ai kamala mikä tauko on ollut kirjoittamisessa! Kaikkea on viimepostauksen jälkeen ehtinyt tapahtua; kahdet kisat, lukemattomat reenit, kolme näyttöä, työssäoppimisen päättyminen sekä ponin muutto. Tässä postauksessa kerron koulujutuista ensin lyhyesti ja sen jälkeen siirrytään vapaa-ajan ratsastukseeni.


Työssäoppimisen 10 vko meni siis erittäin nopeasti ja tykkäsin niin paljon olla Koljonvirralla! Tutustuin siellä niin mukaviin ihmisiin sekä hevosiin, että en olisi voinut parempaa TO paikkaa toivoakkaan!


Hinkulaan palattiin TOn jälkeen kahdeksi viikoksi purkamaan jaksoa ja tekemään rästejä. Minulla oli siis kolme näyttöä; 3.rata, kenttäponi sekä kengitysnäyttö. Kengitysnäytöstä sain H2 johon olin tosi tyytyväinen!
3.radan tein Hinkulan hevosella, Barokalla eli Muumilla. Ratsastin sillä kahdesti ennen näyttöä ja sitten mentiin rata, joka ei mennyt omasta mielestäni kovin hyvin, mutta H2 tuli siitäkin.
Kenttäponi kouluohjelman tein Rusinalla kisojen yhteydessä. Poni oli melko väsynyt, samoin kuski, mutta H2 tuli siitäkin! Eli kaikki näytöt sain läpi ja siihen olen todella tyytyväinen!


Rusinan kanssa siis loppu kevät reenattiin niin esteitä kuin kouluakin ja palset loksahteli pikkuhiljaa paikalleen ja Saaran avustuksella sain taas varmuutta hyppäämiseen ja muutenkin esteillä ratsastamiseen! Koulupuolta reenattiin omatoimisesti ja mahdollisuuksien mukaan Vuokon valvovan silmän alla.


Käytiin kevään aikana yhdet estekisat kotitallilla, joissa mentiin 80cm ja 90cm. Sijoituksia ei tullut, mutta niitä ei oltu hakemassakaan.


Koulukisoissa käytiin Hinkulassa, jossa tein näytön sekä menin KNSpecialin. Poni tuntu aika hyvältä ja 65,8% ja voitto sieltä napsahti!




Samoissa kisoissa menin myös Kassulla, josta taisin edellisessä postuksessa mainita. Reenit meni melko hyvin ruunan kanssa ennen kisojakin ja paljon ja nopeasti se oppi uudet asiat ja hyväksyi ne. Se on sellanen kaveri, josta minä tykkään!
Kassun kanssa tosiaan mentiin raviohjelmaa HeD:3 ja saatiin siitä 58% ja risat päälle. Kisat olivat hevosen ensimmäiset ja kauhea jännitys oli sillä radalla. Hienosti kuitenkin suoritti ja käyttäyty mallikkaasti muutenkin!


Kisojen lisäksi Rusinan kanssa hypättiin ihkaoikeita maastoesteitä! Ennakkoluulot eivät olleet positiivisimmasta päästä, mutta hengissä selvittiin!


Sittenpä muutettiinkin kesäksi taas Hurmalle laitumelle. Paljon on maastoiltu ja reenattu ahkerasti. Yhtään materiaalia ei ole ikävä kyllä kertynyt, mutta postauksia tulee heti kun on jotain kuvia yms mitä jakaa teille!
Hurmalla asustelee myös Piimä, jolla olen päässyt muutamia kertoja ratsstamaan ja muistan miksi siitä niin tykkäsin ja tykkään edelleen!


Paljon on siis tapahtunut ja tänään käytiin Antti Jauhiaisen estevalmennuksessa Rusinan kanssa ja siitä postausta jos joku on saanut jotain materiaalia taltioitua. Joten palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti