torstai 1. marraskuuta 2012

Piimäilyä :DD

Kävinpä taas pitkästä aikaa Piimän luona. Äiti onneks heitti mut ku on jo lunta nii ei skopella enää pääse..
Muttapa siis. Ku tulin tallille, kävin tervehtii pollee ja lähin hakemaan varusteita. Otin sitten hepan käytävälle ja harjailin läpi jne. Laitoin sitten suojat, satulan ja suitset. Heijastinliivi itelleni ja eiku menoks !!

Tie oli aika liukas ja hepoilla ei oo vielä hokkeja, niin talutin Piimän sieltä, mistä ei ollu autot ajanu. Menin yläkentälle ku en perhana kerenny vapaa tunnille maneesiin. Joku muukin oli siellä mennyt niin ajattelin että kai se ihan hyvä on. No, astuin sitten sinne nii se oli aika kova............ Tein vaan jotain perus käyntityöskentelyä, koska ei ollut tunneillakaan tilaa. Huoh. Just mun tuuria !! Mutta hienosti meni käynnissä :D
Tulin sitten selästä ja talutin takasin tallille. Otin varusteet pois ja harjasin yms. Laitoin sitten karsinaan ja vein satulan, pesin kuolaimet ja vein suitset paikalleen.
Sitten otin harjapakista selvitysainetta ja harjan ja harjasin Piimän hännän selväksi !! Ja se ei ollut mikään pikkuhomma. Meni ehkä sellaset reilu puol tuntia, kun se oli suht. selvä. Sitten vein harjat pois ja rapsuttelin vielä Piimää. Sittenpä iskä tuli hakemaan (:

Taaskaan ei ole tuoreita kuvia, joten pahoitteluni !!

Ja hei, tää on hyvä !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti