sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Maastoilua

Eilen, eli lauantaina kävin Piimän luona. Puhtaat vaatteet ja kengät päällä oli tosi kiva olla talleilemassa. Mun serkku kävi heittämässä mut tallille mopolla ja mää sitten kävin hakemassa Piimän varusteet valmiiks ja kävin sitte hakemassa hepan tarhasta. Piimä oli just sellasella kyttäys päällä, joten mietin mitä tulee ku maastoon lähetään. Laittelin hepan siinä valmiiksi ja lähin sitte ulos. Aurinko paisto kivasti ja oli aika lämmin keli. Kiipesin kyytiin ja lähettiin käppäilemään tietä pitkin.
Piimä oli yllättävän rauhallinen. Käytiin kääntymässä vähän matkan päässä ja heppa kulki tosi nätisti. Käännyttiin vielä sitten käymään samassa paikassa mutta se ei sitte ollukaan iha niin rento reissu. Moottorikelkka !! Voiha... No, se sitte kummitteli koko loppu matkan ja talutin hetken maasta käsin. Sitte hevonen vaikutti jo aika rennolta, joten kiipesin takasi kyytiin. Hetki mentiin tosi kivasti, mutta sitte taas alko pelottaa kauheesti ku se kelkka tuli takasi. Mentiin siinä sitte jotai ravia melkee paikallaan. Sitte sain Piimän pysähtymään, nii tulin alas ja talutin jonki aikaa tallille päin. Oli aika hauskaa ku ekaa kertaa kuulin ku Piimä oikeesti korsku. Kelkka hävis näkyvistä ja hevonen rauhottu, jote iha lopuks pääsin vielä kyytiin ja loppulenkki meni aika kivasti.

Piimä meni rohkeesti kumminki, vaikka vähä mreinaski pelottaa. Mut eise nyt haittaa(: hassu ukko:D

Tallille ku tultii nii otin hepalta varusteet ja tein kaikki mitä yleensä ja vein sitte takas pihalle. Rauhallisesti se sinne jäi(: kävin sitte hakemassa tavarat ja desinfioin kengät. Sittenpä oli aika lähtee kotia(: kiitti Piimä kivasta maastolenkistä:D

Ja loppuun vielä vaaaaanha kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti