lauantai 25. toukokuuta 2013

Extempore koulukisat Puhilla

Sain eilen iltapäivällä joskus 5(?) aikoihin puhelun, haluaisinko osallistua seuraavana päivänä (eli tänää) koulukisoihin Puhilla, eikä tarvinnu pitkään miettiä (:

Aamulla heräsin aikaseen ja laittelin kaikki rauhassa valmiiks. Meinasin tehä videopostauksen, mut kisapaikalla ei oikein tullu kuvailtua, joten en sitte sitä tehny. Joudutte tyytymään tähän..
Menin vaille 10 Puhin tallille, jossa lastattii varusteet ja heppa kyytiin ja lähettii ajelemaan kisapaikalle.
Siellä käytiin maksamassa starttimaksu ja alettii laittelemaan heppaa kuntoon ja vetäsin kisavarusteet päälle ja lähin kävelemään. Sitten verkkaamaan.
Puhi oli verkassa aika kiva, vaikka vähän piti käskee eteenpäin, mutta muute oli tosi rento ja sellane aika kevyt kädelle.

Sitte kävelin vähä aikaa ja tuli mun vuoro. Menin maneesiin ja otin ravia ja Puh oli ihan älyttömän reipas. Ollaan käyty siellä ennenkin kisoissa ja sillon Puh oli aika jännittynyt ku mentiin maneesiin. Nyt se oli hyvällä tavalla reipas, eikä jännittäny kauheesti.
Viimeksi sain tasan 58% ja nyt 58,75%. Ihan hyvin (;
Nämä oli siis kauden ekat koulukisat ja reeniaikaa ei ollu ollenkaa :D Oon menny ton radan vaikka kuinka monesti, mutta jos ois vähä reenannu, ois voinu mennä vieläki paremmin, mutta nytki meni mun mielestä tosi hyvin, vaikka heppa menikin aika pitkänä, eikä muodosta tietookaan:D
Tässä rata (:

Radan jälkee jäin vielä kentälle kävelemään ja oottamaan tuloksia ku menin kolmanneks viimesenä. Oon tosi tyytyväinen, koska ne sijoittuneet oli hirmu hyviä. Jotain 65% luokkaa:D
Käytiin traikulla ja vaihoin vaatteet sortseihin ja toppiin ja sitte toinen meni Puhilla HeBssä. Sijoitus, muttei siitä sen enempää.
Sitten lastattiin heponen koppiin ja lähettiin kotia kohti(: Oli ihan mahtava sää ja kiva päivä !! Kiitoos (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti