lauantai 4. toukokuuta 2013

Harjotuskisat

Tänään oli siis ne harjotuskisat, joissa menin Sallalla. Nää oli ponin ekat kisat. Mä menin ristikkoluokan ja eräs toinen meni sitte 50 cm.


Heräsin aamulla siinä 8 aikaan ja 10 maissa lähin ajelemaan skopella tallille. Otin Reetan kyytiin matkan varrelta ja mentiin sitten sinne auttelemaan.
Kävin viemässä hepan sisälle ja menin sitte käymää maneesilla ja maksoin starttimaksun ja auttelin.
Sitte menin jo pikkuhiljaa harjailemaan ponia ku ekassa luokassaoli vaan kolme, joten aika lailla heti ku ne oli lähteny tallista, aloin laittamaan satulaa ja suitsia. Mentiin sitte käppäilemään muiden kanssa pihalle.
Pihalla käppäilemässä


Sitte oli rataan tutustuminen ja Reetta talutteli Sallaa sillä välin ja sitte mentiin vähä yläkentälle ravailemaan sillä aikaa ku eka verkkaryhmä verkkas maneesissa. Sitte mentiin kävelemään maneesin lähelle ja meidät päästettiin sitte sisälle verkkailemaan.
Sallaa jännitti aika paljo, joten tutustuin sen kanssa kukkiin esteiden vieressä ja muutenkin maneesiin. Sittenpä otettiin vähä ravia ja pikkuhiljaa alettii hyppäämään. Salla pudotti aluks raville, mutta alko menee yli laukassa tosi kivasti. Vähä jännitti edelleen ponia. Verkattii molempiin suuntiin ja tultiin sitte odotusalueelle ku  toiset meni. Menin Sallan kaa ihan viimesenä.
Sumee kuva, mut ponin ilme<33

Sitteppä tuli meidän vuoro. En nyt selittele mittään. Saatte kattoo videolta mite meni, mutta sen sanon, että Salla tuntu tosi hyvälle ja pysy laukassa tosi hyvin ja oli reipas ja kuuliainen(:


Palkintojen jako oli vasta ihan kisojen jälkeen. Kuvailin siinä sitten 50 cm luokan ja sitte purettiin porukalla rata pois ja ooteltiin että tulokset lasketaan.
Sanoin just ennen palkintoje jakoo Jennille, et en usko et päästää sijoille ja kappas: "Luokan voitti Anna **** ja Saviksen Salla ..." :D Eka reaktio oli et: "Mitä v**" ja käppäilin sitte sinne kentän puolelle toisen sijoittuneen kanssa.
Saatiin myös tavarapalkinto ja valihin chapsit. Aluks aattelin et soppiiko ne ees mulle, mutta ku kotona kokeilin nii ne oli aika täydelliset:D

Ruusuke (;
Sittenpä kävin viemässä Sallan vielä ulos (se toinen laitto sen pois) ja sitte keräsin tavarat ja lähettiin kotia päin (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti