tiistai 2. heinäkuuta 2013

Ei vaa kykene

Enpä siis voinu olla pois talleilta, niinpä jo tänään kävin liikuttamassa Puhin :D Menin ilman jalustimia, etten joutuis tekemään polvella paljoo sitä koukistelua, ettei se haava taas aukene kun on jo aika hyvin menny ne ihon reunat yhteen (:

Menin skopella siis tallille ja kävin hakemassa hepan laitskalta. Siellä se vauvva nukku<3 Ihana oli<3 Sitte se nous ylös ja tuli portille vastaa. Hetki oltiin siellä ja lähettiin sitte tallia päin.

Vannha..

Laitettiin se serkun kaa pihalla ja kävin hakemassa suitset ja suojat ja laitettii heppa muute normisti valmiiks, mutta otin satulasta jalustimet irti.

Simmu<3
vanha kuva taas..
Kiipesin kentällä tynnyrin päältä kyytiin ja lähettiin käppäilemään. Tein alkuverkaks molempiin suuntiin käynti-ravi siirtymisiä. Aluks Puh nosti päänsä aina siirtymisessä pilviin, mutta sitte alko pysymään muodossa molemmat siirtymiset.

Vanha puhelimelta..

Laukkaa verkkasin ympyröillä ja sitte tein laukka-ravi-laukka siirtymisiä molempiin suuntiin ja sitte molempiin suuntiin myös laukka-käynti-laukka siirtymisiä niin, että laukasta käyntiin parin raviaskeleen kautta. Laukasta käyntiin oli vaikeeta ja meinas lähtee juoksemaan ravissa, mutta sitten kun sain vaan avut kunnolla läpi, onnistu tosi hienosti.
Sitten treenattiin vielä väistöjä eka käynnissä ja sitte vähän ravissakin. Käynnissä vasemmalle onnistu väistöt paremmin, mutta ravissa taas oikeelle. Puh lähti ravissa vasemmalle punkemaan, mutta kun sain asian korjattua, jätin siihen ja otin loppuravit.

Sitten kävelin tietä pitkin loppukäynnit ja vein hepan talliin ja laitoin kaikki valmiiks ja laitoin jalkkarit kiinni ja lähin ajelemaan kotia kohti. Oli ihana päästä hepan kyytiin ku en päivään päässy xD
Mutta edelleen niitä toivepostauksia saa ehotella (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti