maanantai 22. heinäkuuta 2013

Pitkästä aikaa

Noniin. Viimeinkin on oikeestaa asiaa tännekki !! Mutta kuvat/videot uupuu silti.. Sori..
Oon nyt ollu aika epäaktiivinen taas, johtuu siitä, ettei oo oikein ollu mitään kummosta asiaa tänne, mutta nyt aattelin päivittää (:
Oon kyllä käyny aamutalleja tekemässä, mutta ne on niin saman kaavan mukaan meneviä nii aattelin ettei teitä kauheesti jaksa kiinnostaa :D

Lauantaistakin oisin voinu postailla kun olin hevosen hoitajana kisoissa kenttiksissä, mutta ei sieltäkään oo mitään kummosta materiaalia nii aattelin jättää väliin.

Mutta tänään kävin ratsastamassa taas pitkästä aikaa !! En ollu käyny hepan selässä yli viikkoon yhtään kertaa.. Viimesin ratsastus oli se valkka Finan kanssa. Nyt menin Piimällä<33

Vanha kuva :D
Kävin siis hakemassa huovan Piimän omistajalta ja suuntasin tallille. Siellä sitte hain hepan laitumelta, jossa kesti ikuisuus kun Ukko oli päättäny jäähä ihan kauimmaiseen nurkkaan ja ei voinu tulla yhtään vastaan:D Mutta kävin sen sieltä hakemassa ja laitoin varusteet hepalle niskaan ja lähin tunnille.
Alkuverkaks tehtiin käyntiväistöjä ja ravivoltteja niin, että käynnissä mentiin keskihalkasijalle C:n päädystä ja siitä sitten väistö oikeelle/vasemmalle (riippu kumpi suunta oli) ja sitte ravi voltti F/M (riippu jälleen kumpi suunta) kulmaan ja sitte mä jatkoin avoo siitä vähän matkaa ja sitten käyntiin ja sama uudestaan.

Vanhaaa
c) Elina
Vanha tääki
c) Elina
Piimä oli ihan jees kiva alussa, mut sitte se oli vähäsen epäpuhas eestä /: Mutta ei niin ettei ois voinu mennä. Loppua kohti kumminki ei ollu ihan nii ep.
Laukkaa tehtiin pääty-ympyröillä molempiin suuntiin ja sitte nostettiin jalustimet kaulalle ja tehtiin samanlaista väistötehtävää myös harjotusravissa, mutta molemmista päädyistä käännettiin tehtävään. Tehtiin molempiin suuntiin ja Piimä oli tosi hyvä ja toimi ihan tosi hyvin ja väistöt oli hienoja, mitä peilistä näin. Ai että !!<3
Sitte jalkkarit jalkoihin ja kevyessä ravissa perus loppuverkat ja sitte tulin alas ja nostin jalkkarit ja löysäsin vyötä ja keräsin muutamia kakkoja ja sitte lähettiin talliin. Oltiin molemmat ihan hikisiä, joten huuhtelin Piimän ja se jäi sitten sisälle. Rapsuttelin sitä siinä sitten ja sitten Puhkin on nyt vähä aikaa samalla tallilla kuin Piimä, niin kun se tuli sisälle, en voinu olla silittelemättä sitäkin (: Outoo oli kun molemmat oli samassa tallissa :D

Vanha
Mut Puhi<3
 ja

Vanha
Piimä<33
Sitten olin lähössä kotiin, niin eräs ihminen pyysi ottamaan ponin trailerista ja mää otin sen sieltä ja vein suojat talliin ja sitten katoin puhelinta. Laitoin viestiä Piimän omistajalle, että Piimä oli vähän epäpuhas, niin alettiin miettimään että siinä voipi olla nivelrikko /: Toivottavasti ei olis, mutta klinikkareissu pittää kyllä heittää. Toivotaan parasta !!


2 kommenttia:

  1. Ketä olit hoitamassa kenttiksissä, ei törmätty:D
    Mihin lukioon muuten hait?

    VastaaPoista