lauantai 7. joulukuuta 2013

Aina vaan paranee!

Oon nyt käyny tässä torstaista tähän päivään Piimällä ratsimassa ja koko ajan on parantunu! Kertoilen aaika lyhyesti ja tältä päivältä laitan sit aika paljon kuvia(;

Torstaina Piimä oli vähän.. noh, ei niin hyvä. Se ei meinannu tulla millään ohjan ja pohkeen väliin nii ei oikeen mitään erikoista voinu tehä. Sain sen sitten jotenkuten läpi lopuks ja ku se tuntu paremmalta, lopetin sitten siihen ja kävin laittamassa hepan pois.

Lähössä<3
Perjantaina sitte Piimä oli jo paljon parempi ja kulki tosi hienosti oikein päin, vaikka välillä muoto karkas liian pitkäks, mut suurimmaks osaks kulki nätisti. Oli tosi herkkä avuille ja vastas niihin hienosti. Tein ympyröitä ja väistöjä ja loppuun taivuttelin vähän yli lopuks että sen kyljet veny.

Lauantaina eli tänään kävin myöskin Piimällä. Nokkis tuli mukaan tallille nii sain kuvia!:D Tein lähinnä ympyröitä ja avoja ja väistöjä ja sulkuja. Piimä oli ihan HUIPPU! Se oli vielä parempi ku perjantaina vaikka se oli perjantainaki jo hyvä. Muoto ei karannu oikeestaan kertaakaan kunnolla ja kanto itteesä tosi hienosti ja kuunteli! Ai että<3 En enää selitä. Kuvat kertoo enemmän ku 1000 sanaa(;

Kisuki kattomassa
Ekaks käyntityöskentelyä



Kiitosta hepalle<3
Upee<3



Sitten ravia

Kevennys..





Sitten työskentelyä harjotusravissa



Ja laukassa




Suunnan vaihto ja toiseen suuntaan harjotusravia ja laukkaa

Sulin tälle<33





Hiieno<3
 Tein lopuks ympyrällä avoja ja sulkuja käynnissä ja harjotusravissa


Ja sitten vielä loppuravit pyöreeks eteen alas.











Lopetan tän postauksen nyt tähän. Tulipa aika tönkkö mutta eipä voi mitään(: Ens kertaan. Morjes!

2 kommenttia:

  1. mua jäi häiritsemään noissa käynti kuvissa sun jalka koska se ei oo pitkänä ja rentoja vaan olet jännittänyt sen. älä ota tästä nokkiisi koska muuten sulla on tosi kivan näkönen istunta! :)

    VastaaPoista