tiistai 31. joulukuuta 2013

Happy new year!

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille ja menestystä vuodelle 2014!<3


Videolaadusta iltaa...
Nyt kerron ihan pienen otoksen mun päivästä tänään. Mulla oli siis aamutalli ja Reetta tuli mukaan vähän seuraks ja auttelemaan.

Aamutallin jälkeen mentiin käymään maneesissa, josta sitten lähettiin Piimän tallille laittelemaan ponia valmiiks. Ennen sitä kuitenki laitettiin maneesiin kaikenlaisia pelokkeita, koska Piimä on tunnetusti vähän pöhkö välillä..


Aluks Piimä kyttäs yhtä pressua, mut oli jotenki toosi rohkee ja loppujen lopuks ravas myös pelottavan pressun yli irti molemmista suunnista, eikä tynnyrrit tai styroksitkaan pelottanu<3
Testattiin myös uuden vuoden kunniaks jotain hurjaa Johannan (Piimän omistajan) kanssa, nimittäin mentiin Piimällä tandemilla! Sillä ei oo ennen silleen menty nii aluks aattelin et mitäköhä siitä tulee, mut mentiin raviaki ja Piimä käyttäyty niiiin nätisti<33

Jäin sitte kävelemään vähäks aikaa ilman satulaa vielä maneesiin ku Johanna lähti jo toiselle tallille. Vein sitte Piimän tallin kautta tarhaan ja heitin sille vähä heinää pihalle. Sitte menin koulun puolelle ridaamaan Rusinaa ja Ukko jäi tyytyväisenä mussuttamaan heiniä(; En tiiä miten sillä on tää ilta menny, mutta jospa se ois vielä iha hengissä!

Muttapa tällanen vuoden viimenen postaus. Loppuun vielä uuden vuoden lupaus:
Olen aktiivisempi blogin suhteen. Varmaan sanonu ennenki, mut nyt koitan postata mahollisimman useesti. Jos ei oo mitään erikoista kerrottavaa, keksin jonkun heppoihin liittyvän aiheen ja teen siitä postausta!

Ulkoasu on nyt aika musta o.o Mut kuha tää aihe menee aika kohta ohi nii muutan sitte taas(; Kestäkää:D

Muttapa kiitos hheei(:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti