perjantai 24. tammikuuta 2014

Pakkanen paukkuu

Sori kun nyt ei oo tullu oikein postauksia, vaikka sain pari kuvaakin yks päivä.. Mun kone on vaa vähä rikki ja toimii silloin tällöin. Puhelimella tulee melko tylsiä postauksia ja välillä se hävittää tekstit pois ja pitää kirjottaa uudestaan. Se on todella ärsyttävää.. Mutta koitan tapella tän koneen kanssa tai käyttää äidin konetta, jotta saan teille postausia!

Mutta tosiaa oon käyny Piimällä paaljon ratsastamassa, mutten kerro niistä mitenkään tarkasti. Kerron joistain kerroista, mistä on jotain materiaalia.

Kylmät ilmat on nyt koetellu ihan urakalla. Niistäkin selvitään helposti, vaikka välillä paleltaakin enemmän tai vähemmän. Yks päivä kävin ratsastamassa Piimän ulkokentällä! Pohja oli ok, toinen vaihtoehto ois ollu pelto, mutta Piimällä oli ollut edellinen päivä vapaa, oli turvallisempi mennä aitojen sisäpuolella. Ei kentällä mitenkää kauheesti mitään voinu tehdä, mutta joitain pätkiä sain ravissakin tehtyä. Kevyesti vaan pyörittelin. Siellä kävi niin kylmä viima, etten heittäny ponilta ees loimee pois ja mun sormet oli ihan kalikkana, joten mentiin vaan hetki. Essi otti meistä pari kuvaa. Kiitos!


EDIT// Mitä hemmettiä tälle on tapahtunu :O Tää oli vielä tätä julkastaessa ihan ok...
Lauantaina kävin irtojuoksuttamassa Piimää, maastakäsin työskentelemässä ja vähän ilman satulaa humputtelemassa. Tässä vähän videota Piimän irrotteluista:


Kävin lopuks selässä ja ratsastin pyöreeks eteen-alas.
Sunnuntainakin kävin ridaamassa ja ukko oli tositosi kiva ja vetree. Irrottelu tais tehä ihan hyvää(;

Eli Piimälle kuuluu oikein hyvää! Lisää postauksia tulossa! Kiitos ja hei<3

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Ideoita?

Postauksia ei oo nyt kauheemmin tullu.. Oon käyny kyllä Piimän luona, mutta kuvia ei vaan oo, joten postauksista ei tulis välttämättä iha niin kivoja. Mut koitan joku päivä saaha jonkun kuvaamaan!
Nyt en kuitenkaa ala selittelemään ratsastuksista, mutta mulla oli asiaaki!

Laittakaaha mulle tulemaan postausehotuksia. Toiseen blogiin niitä on tullu pari, mut ne liittyy lähinnä ratsastuskouluun.. Saatan sieltäkin jotain "varastaa" mikä sopii tännekin.
Mut tosiaan, mä en voi lukee teidän ajatuksia, joten en myöskään tiedä mitä postauksia haluatte jos ette kerro!:D

Tää on yli vuoden vanha, mut tää on vaa nii söpö<3

AINIIN! Se kysymyksiin vastaamispostauskin tulee vielä! Oon vaa jonku puolisen vuotta myöhässä, mut kyllä sen teen!
Ja koska tänä vuonna lpasin olla aktiivisempi bloggaaja, toteutan mahdollisuuksien mukaan teidän toivepostauksia, mutta pyrin tekemään kaikki!(;

lauantai 4. tammikuuta 2014

Vuoden alkua

Nyt päätin tehä tällasen postauksen vuoden alusta. Vuoden ekasta päivästä tulee vielä tarkempaa postausta tännään, huomenna.. Kunhan saan kuvia (; Huom! Tää postaus voi olla pikkasen erilainen ku postaukset yleensä.

Muttapa 1. päivä kävin jo ratsastamassa Piimällä. Ukko oli aaika pöllö, johtuen luultavasti edellisestä illasta/yöstä kun ammuttiin raketteja. Se oli tosi rasittava laittaa ku Piimä vaan pyöri koko ajan ja joutu jonku verran sitä komentamaan:D Mulla on nyt ollu jotenki paljo aikaa välillä tallilla ni oon putsaillu Piimön varusteita: suitsia ja satulaa lähinnä! Mutta tästä lisää pian(:


Ukko mussuttaa heiniä ratsastuksen jälkeen<3

Torstaina mulla alko koulu ja kävin sitten tunnilla Rusinalla. Aiheesta on postausta toisessa blogissa, johon pääset TÄSTÄ.

Eilen eli perjantaina mulla oli ihan sairaan paha olo. Ehin lähtee äitin kyydillä linkille päin puolisen kilometriä, ku jäin sitte kyydistä ja kävelin takasi kotia. Eilinen päivä meni lähinnä sohvan pohjalla.

Tänäänkään en oo käyny tallilla ollenkaa.. Otin jotain kuvia blogeja varten ja kohta alan kirjottelemaan postauksia valmiiks tulevaa varten(:
Tässä innostuin nappaamaan myös mun tän päivän vaatetuksesta kuvaa. Tänäänhä mulla siis ei oo ollu yhtään meikkiä, joten saatte nähä mun naaman myös ilman pakkelia:D

Asu:
Horzen t-paita
Link farkut
Ei oo sukkia(;


Ei meikkiä o.O

Spotify ollu kovassa käytössä

Blogin päivittelyjä
Noin. Siinäpä tällanen vähän erilainen ja jopa ihan vähä lifestyle tyylinen postaus. Mitäs ootte tällasesta mieltä? Kommenttia aiheesta?(;