perjantai 24. tammikuuta 2014

Pakkanen paukkuu

Sori kun nyt ei oo tullu oikein postauksia, vaikka sain pari kuvaakin yks päivä.. Mun kone on vaa vähä rikki ja toimii silloin tällöin. Puhelimella tulee melko tylsiä postauksia ja välillä se hävittää tekstit pois ja pitää kirjottaa uudestaan. Se on todella ärsyttävää.. Mutta koitan tapella tän koneen kanssa tai käyttää äidin konetta, jotta saan teille postausia!

Mutta tosiaa oon käyny Piimällä paaljon ratsastamassa, mutten kerro niistä mitenkään tarkasti. Kerron joistain kerroista, mistä on jotain materiaalia.

Kylmät ilmat on nyt koetellu ihan urakalla. Niistäkin selvitään helposti, vaikka välillä paleltaakin enemmän tai vähemmän. Yks päivä kävin ratsastamassa Piimän ulkokentällä! Pohja oli ok, toinen vaihtoehto ois ollu pelto, mutta Piimällä oli ollut edellinen päivä vapaa, oli turvallisempi mennä aitojen sisäpuolella. Ei kentällä mitenkää kauheesti mitään voinu tehdä, mutta joitain pätkiä sain ravissakin tehtyä. Kevyesti vaan pyörittelin. Siellä kävi niin kylmä viima, etten heittäny ponilta ees loimee pois ja mun sormet oli ihan kalikkana, joten mentiin vaan hetki. Essi otti meistä pari kuvaa. Kiitos!


EDIT// Mitä hemmettiä tälle on tapahtunu :O Tää oli vielä tätä julkastaessa ihan ok...
Lauantaina kävin irtojuoksuttamassa Piimää, maastakäsin työskentelemässä ja vähän ilman satulaa humputtelemassa. Tässä vähän videota Piimän irrotteluista:


Kävin lopuks selässä ja ratsastin pyöreeks eteen-alas.
Sunnuntainakin kävin ridaamassa ja ukko oli tositosi kiva ja vetree. Irrottelu tais tehä ihan hyvää(;

Eli Piimälle kuuluu oikein hyvää! Lisää postauksia tulossa! Kiitos ja hei<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti