perjantai 19. syyskuuta 2014

Pikaista päivitystä kuluneelta viikolta

Aikaa on jälleen kulunut viimepostauksesta, mutta ei tässä nyt ole mitään kauhean erikoista tapahtunutkaan. Ollaan Ruspen kanssa reenattu lähinnä sileellä, mutta käytiin tiistaina hyppäämässä Hinkulassa, josta postausta luvassa, kunhan saan siitä kuvia. Sen postauksen julkasemiseen voi mennä aikaa, mutta haluan teille niitä kuvia! Sileellä poni on ollu kiva ja tosi kuuliainen ja melko herkkä!


Koulussa ollaan ratsastettu ja ajettu. Meillä on kerran viikossa ajoa ja kaks kertaa ratsastusta. Yleensä ajetaan ainakin vielä pareittain ja Stiina toimii mun partnerina, koppakärreillä siis ajellaan. Viimeks ajettiin Saulilla, joka oli ihan kiva ajettava, vaikka ois halunnu mennä vähän kovempaakin, joten oli varmaa siksi hieman painava kädelle.


Tällä viikolla ratsastin molemmilla tunneilla Manulla, joka siis on hieman haastava jos sitä pelkää yhtään. Oon nyt menny sillä kolmesti ja ai että mä rakastan sitä mulkosilmää! Okei, se on vähän vino, hidas pohkeelle ja silleen, mutta jotenki ku se on se, jolla eniten olen mennyt, on luottamus siihen kasvanut. Tarhasta se tulee löysällä narulla kiltisti. Kerran se yritti karsinassa mua näykätä, mutta toruin, eikä sen jälkeen oo tehny mitään pahaa, päinvastoin!<3 Toivottavasti saisitte jotenkin joskus materiaalia tästä upeesta ruunasta, jolla on sika hienot liikkeet kun se vaan kehtaa liikkua!


Tosiaan huomenna lauantaina Rusinalla on vapaapäivä, joten pääsin pitkästä aikaa kotiin niin, että voin tehdä jotain muutakin kun maata sängyssä kipeenä! Ensimmäinen viikonloppu koulujen alun jälkeen, kun olen terve ja perjantaista sunnuntaihin kotona! Outoa:D meillä on maanantaina Rusinan kanssa Outin estereenit Hinkulassa ja Vuokon valmennuksiin mennään heti kun mahdollista! Mutta tällainen tosi pikainen päivitys nyt. Sori kun nyt kuvien laatu on vähän heikentynyt kun kuvat on puhelimelta, mutta onpahan edes jotain mitä teille näyttää. Otan ensiviikoksi kameran Kiuruvedelle, joten ensiviikonloppuna jos pääsisin taas kotiin, tekisin teille oikeesti kunnon postausta pitkästä aikaa! 

Laittakaa kommenttia, jaksaako näitä kuulumispostauksia lukea, millaisia erilaisia postauksia haluaisitte kun kuulumiset ja videopostaukset (MyDay tulee kyllä!)? Inspis blogin suhteen on suuri, joten tarvitsen idoita uudenlaisiin postauksiin ja mielipidettä näihin kuulumispostauksiin, kiitos!(:

4 kommenttia:

  1. En keksi nyt mitään erikoisia postaus ideoita, mutta selaileppa voitto kotiin blogin viikon blogihaasteita. Nistä vois löytyä joitan kivoja ideoita. Ja ois kiva jos tekisit Rusinasta jonkun koostevideon. Minusta pelkät kuulumis postaukset on tosi kivoja.

    VastaaPoista
  2. Tässä muutamia ehdotuksia (videoina): rusinan varustepostaus, sinun ratsastusvarusteiden esittely, tallinesittely (jos voit tehä).

    VastaaPoista