lauantai 8. marraskuuta 2014

Voihan ärsytys

Noh, mitäs. Päikkä meni kivasti, lopetin jo tiistaina koska olin vaan korvaamassa kesken jäänyttä viikkoa. Päikän päätteeksi sain vihlovan polven. Siinä on kai vaan rasitusvamma, mutta nimensä mukaan on hyvin rasittava, kun ei oo mitään sieltä mennyt, mutta nesteilee vähän ja pakko käyttää polvitukea. Ja kappaskappas, tästä syystä myös sain terkkarilta lappusen, jonka päälle hän sanoi ettei kannata ratsastaa nyt sunnuntaihin asti. Että semmosta.


Noh, hommasin Rusinalle viikonlopuks liikuttajan, kiitos! Onneksi heppakoulussa on yleensä edes joku, joka pystyy ponia liikuttamaan mun ollessa kipeänä. Toisaalta tuntuu, että oon jatkuvasti kipeä jostain tai jotenkin, mutta jospa sitä yrittäis alkaa syömään vitamiineja ja varomaan virheasentoja niin pysyisi edes hetken ratsastuskunnossa. Äiti kävi ostamassa mulle polvituen sillä aikaa kun pakkasin kotiin lähtöä varten. Tulin siis pitkästä aikaa kotiin viikonlopuksi!


Oi että mulla on jo nyt ikävä tallille kun en oo nähny Rusinaa.. Päivään. En oo ite ratsastanu sillä pitkään aikaan tämän polven takia, mutta onneksi tiedän, että se on ollut hyvässä hoidossa ja taitavalla ratsastajalla. Eilen perjantaina sillä oli vaan käppäilypäivä, mutta tänään Tette oli käyny maneesilla pyörimässä ja oli mennyt kuulema kivasti, lukuunottamatta muutamia uukkareita maastopätkällä!


Ilmat on ollu täällä ollu nyt melkosen kylmiä ja päikän aikaankin ilmat oli melko kivoja ja torstaina otin kameran kouluun mukaan. Meidän luokalla oli siis ratsastusta aamusta iltapäivään ja viimeiset kaksi tuntia anatomiaa, joten piti mennä kouluun ja ksoka mulla se ratsastuskielto oli, ajattelin että voin kuvata!



Ja tietenkin meillä olisi ollut leikkitunti juuri silloin, kun minä olen pois pelistä.. Noh, olihan se ihan kivaa katsoa kun muut piti hauskaa, mutta olinpahan lämpimässä! Ja iltapäivällä ne sitten myös hyppäsivät. Sainpaha kuvia, eikai siinä!


Maisemat on ollu kyllä tosi kivan näkösiä nyt lähiaikoina kun on ollut niin vaaleaa ja talvista, vaikkei sitä lunta nyt vielä niin älyttömästi olekaan!



Mutta nyt vaan toivotaan, että polvi paranee ensiviikkon alussa, jotta pääsen itse liikuttamaan ponia! Koitan vähän liikutella sitä myös vihlomisasentoon ihan vähäsen, jotta se vähän vertyisi ja veri lähtis kunnolla kiertämään ja se paranis. Pitää nyt koittaa selvitä sen kanssa! Palataan!

4 kommenttia:

  1. Paranemisia tolle sun polvelle! Ja en osaa oikein muotoilla tätä kysymystä, mutta tajuat varmaan:D Mikä toi paikka on, jossa oot Rusinan kanssa, onko se joku ns. alaan opiskelu ja onko noi tunnit vaan normeja, vai kuuluuko ne jotenkin tohon asiaan ku oot tuolla ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos!:D toivottavasti ymmärsin kysymyksesi oikein ja saat siihen hyvän vastauksen. Mutta siis ollaan Rusinan kanssa Kiuruvedellä, sillä opiskelen Hingunniemen hevosopistolla ratsastuksen ohjaaja-linjaa ja otin Rusinan tänne mukaan. Rusina asustaa täysihoitotallissa koulun lähellä ja tunnit on aina koulun puolesta, joissa menen yleensä koulun hevosilla(:

      Poista
    2. aa joo :D ! ja tajusit oikein joten ok :)

      Poista