lauantai 25. huhtikuuta 2015

No hui!

Onpas taas kestäny tässä postailussa.. Mulla on ollut yksi postaus vailla paria videota, mutta se ei ole oikein enää kauhean ajankohtainen, joten nyt vaan nopeasti käydään vähän läpi sitä, mitä tänne kuuluu!
Koulussa ollaan ratsastettu, pidetty tunteja ja tehty kaikkea normaalia. Ratsastanut oon pääosin 5 w. FWB tammalla, Kukalla, josta tykkään kyllä tosi paljon!


Lisäksi menin pari viikkoa sitten melko korkealla puoliveriruunalla, Hupulla, joka on myös tosi kiva hevonen!



Nyt olen päikässä, eli tallityöviikolla torstaihin asti, joten ratsastan pelkästään Rusinaa. Sen kanssa ollaan reenattu niin nivelellä kuin kangella, käyty valmennuksissa ja pidetty hauskaa.







Tänään korkattiin meidän kisakausi ulkopuolisilla kisoilla täällä Kiuruvedellä, jossa startattiin meidän toinen HeA, mutta nyt kangilla. Poni ylitti odotukset, oli tosi rauhallinen ja rento ja voittohan sieltä irtosi prosentein 61,60%!!! En voi olla ku ylpee!!



Valmiina lähtemään karkeloihin!
En kauhean tarkasti nyt ehdi, enkä jaksa selitellä tekemisiäni tai mitään muutakaan, mutta nyt jos olisitte kutakuinkin kärryillä, niin helpompi tehdä postauksia! Maanantaina kisataan jälleen!


Ihanaa oli tulla kisoista takaisin tallille kun ponille oli laitettu ruuat valmiiksi! Arvostan(:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti