perjantai 10. huhtikuuta 2015

Viikot vierii

Tämä kouluviikko on ollut siis lyhyt pääsiäismaanantain vuoksi. Aika perus juttuja ollaan koulussa tehty, kuten myös ponin kanssa! Oon ollu tämän viikon todella väsynyt jostain syystä, mutta nyt perjantaina tuntuu vihdoin, että elämä alkaa pikkuhiljaa voittaa!
Tiistaina koulussa ajettiin aamusta ja oli jotenkin todella mukavaa päästä touhuamaan hevosten kanssa kun maanantaina olin ehkä vähän mieli maassa. Hevoset on kyllä ihmeellisiä eläimiä kun pystyvät piristämään päivää ihan vaan olemalla normaalisti!

sh-o. Markkeri
Iltapäivällä sitten ratsastettiinkin ja menin sitten Rusinalla tunnilla, jotta pääsin aikaisemmin asuntolalle nukkumaan päikkäreitä. Rusina oli aika jees jopa! Se liikku kivasti eikä pöllöillyt melkein ollenkaan! Mentiin loppu tunti ulkokentällä, jossa se vähän oli et wooow! Mut enemmän itkin verta pinteleiden takia.. Rapaa vähän roiskui, joten pääsen pyykkäämään lähiaikoina!

 


Kuvat on napattu videoilta, jonka editoin teille tänne erikseen, kunha pääsen kotikoneelle!
Keskiviikkona koulussa oli teoriapäivä, thank god, sillä ulkona tuuli aivan kamalasti! Koulun jälkeen kävelin tallille, meinasin kirjaimellisesti kävellä ojaan ainoastaan tuulen takia!


Kävin korjailemassa Rusinan aitaa, sillä se jotenkin ihmeen kaupalla pujahtaa lankojen välistä karkuun, koska aidat olivat täysin ehjät! Vedin ylä- ja alalangan väliin ylimääräisen langan ja nyt en ole ainakaan kuullut ponin karanneen! Jos se vielä jostain pääsee tulemaan, minun mielikuvitus loppuu, sillä sekin, että se olisi tullut siitä lankojen välistä, tuntuu tosi epätodelliselle, mutta muita vaihtoehtoja ei ole!
Aitojen fiksaamisen jälkeen kävin ratsastamassa sen kevyesti, sillä itsekin olin niin väsynyt, ettei oikein jaksanut ihmeempiä tehdä. Jätin kannukset talliin, joka taisi olla virhe, sillä poniakin taisi hieman väsyttää.. Noh, tein muutamat laukanvaihdot puomilla ja poni virkosi kummasti, jonka jälkeen se oli ihan jees kiva ratsastaakkin!


Torstaina sitten poni joutui olemaan vapaalla, koska minun päivä ei mennyt ihan putkeen! Aamulla nukuin pommiin, pääsin kaverin kyydillä kouluun. Ensimmäisille kolmelle tunnille menin, migreeni pukkasi päälle, joten käytiin ajamassa ja purin hevosen ja sellaista puoliksi sokeana ja loppujen lopuksi kamalan päänsäryn uhrina! Kaveri vei minut sitten asuntolalle, jossa koomasinkin sitten loppu päivän. Aivan kamalaa!


Tänään päivä on ainakin alkanut ihan hyvin ja sen sellaista, joten kyllä tämä tästä! :)

2 kommenttia:

  1. Oisko ollu mahdollista että poni ois hypänny aidan yli?
    Ja mä tiedän millasta on olla hirveessä päänsäryssä. Se voi johtuu keväästä ja auringosta joten kannattaa käyttää aurinkolaseja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko sen hypänneen yli, sillä ylälanka on sen verran korkealla(:
      Ja aurinkolaseja käytän

      Poista