keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Piimällä puoliks

Ajelin tänään itsekseni tallille skopella. Ei satanut ja oli ihan hyvä keli. Reetta tuli sitten myöhemmin.
Ekaks etittiin Piimän suojat, jotka oli kuivamassa, sitten vaihdettiin satulahuopa ja huuhtastiin jalustimia. Sitten haettiin heppa sisälle.


Piimän jalat oli vähän likaiset, joten pesastiin ne ennen kuin harjattiin heppa. Piimä seiso ihan hyvin paikallaan, mutta pyöri tietysti vähän, koska ei kovin tykkää kun jalkoja tms. pestään.

'Yäk vettä !!'
 Harjattiin heppa sitten ja laitettiin suitset ja satula. Laitoin kannukset kiinni saappaisiin ja kypärän päähän ja talutin pihalle. Nousin selkään jo tallin pihalla ja kävelin sitten maneesille päin, mutta kävin kävelemässä alkukäynnit metälenkillä, koska kaveri meni maneesiin sen hevosen kanssa. Piimä käyttäytyi tosi hyvin koko metsälenkin ajan, eikä säikkynyt MITÄÄN !! Piimä on kyllä kehittyny paljon ton kyttäämisen ja säpsymisen kanssa. Hieno ukko<3
Menin sitten maneesiin ja aloin melkeinpä heti ravailemaan. Tein perus ympyröitä ja avoja jälleen, koska yritin saada sitä kuuliaiseksi, koska Reetta meni sitten jälkeeni. Kuuliainen se olikin. Lopuksi tein sitten pientä tehtävää, että tein ympyrän päätyyn, lähdin raviväistöä lävistäjälle ja siirryin keskellä käyntiin ja sitten takaisin raviin. Hienosti kuunteli.
Tein sitten laukassakin avoja pitkille sivuille ja nekin onnistuivat tosi hienosti !! Piimä oli hirmu mukava tänään.

Laukkaa silmät kiinni :D

Vaihdettiin sitten kuskia ja pidin Reetalle tuntia. Työstettiin aika paljon ympyröillä taivutusta ja vähän istuntaa, sekä käynnissä tehtiin muutama avo. Reetta siis ei ole niitä tehnyt paljoa. Kivasti meni silläkin (:

Sittenpä käppäiltiin takas tallille ja purettiin hepo. Huuhtasin jalkoja, koska ne oli jälleen vähän rapaset, koska heitti vähän vettä siinä kävellessä.
Sitten laiteltiin kaikki kuntoon ja lähdettiin ajelemaan kotia päin (: Kiva päivä oli (:

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti