tiistai 16. lokakuuta 2012

Piimällä

Elikkäs. Olin jälleen Piimää hoitelemassa. Nää postaukset on aika saman tapasia, mutta aattelin et postailen oikeestaan joka kerta kun ridaan, että pysyisin mahd. aktiivisena (:
Mutta siis.
Käytiin päivällä ostoksilla ja tällasia tarttu mukaan:
Horzen ratsastustakki
Horzen huppari
Horzen pipo

Tultiin kotiin ja laittelin ridakamat valmiiks ja äiti vei minut tallille. Piimä oliki jo sisällä, joten otin siltä loimen pois ja otin käytävälle. Harjasin ja laitoin valmiiksi. Otin heijastinliivin ja lähdin kentälle. Se oli aikas lällynen, mutta onneksi Piimä oli mennyt jo yhden tunnin, joten en tehnyt oikein muuta kun ravailin ja kävelin siellä. En laukannut, koska rapa roisku jo muutenkin. En mennyt pitkään.
Tulin sitten selästä ja talutin loppukäynneiksi kentällä vähän ja sitten pihan ympäri tallille. Piimä käyttäytyi niiiin hienosti !! Se ei kyttäillyt ollenkaan vaikka välillä olikin tosi pimeää. Kentälläkään se ei katellut A:n päätyä vaan meni kiltisti sieltäkin. Hieno poika !!
Purin sitten hevosen ja pesin sen jalat, koska ne olivat tooooodella likaiset. Vähä meinasi vesi ällöttää herraa, mutta seisoi kyllä sitten kiltisti, että sain ne pestyä.
Vein sitten karsinaan, pesin kuolaimet ja heitin loimen niskaan, koska oli vähän hikinen ja oli aika viileä ilma.

Tällaista tällä kertaa. Nää postaukset on nyt ollu vähän tylsiä, tiedän, mutta teen videopostauksia mahdollisimman paljon (:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti