lauantai 6. lokakuuta 2012

Piimällä taasen

Kävinpä tänään taas Piimällä ratsastamassa (:
 

Menin tallille jossain 3 jälkeen skootterilla. Ihan ekaks menin talliin, mutta siellä ei ollut ketään. Piimällä mentiin ennenkuin itse menin selkään. Siinä kattelin parin muun ratsastusta ja menin sitten laittamaan Rusinaa valmiiksi, koska silläkin mentiin samalla kun menin itse Piimällä.
Hain Rusinan tarhasta ja vein sisälle. Otin loimen pois ja harjasin ponin. Laitoin suojat, suitset ja satulan jne. Rusina oli vissiin saanu uuden satulan, tai ainakin se oli sellanen uuden näköinen.
Vein ponin sitten maneesiin, missä taluttelin sitä hetken, kunnes luovutin sen ja nousin Piimän selkään. Se oli valmiiksi verkattu ja kävelytetty, joten pääsin heti ravailemaan ja laukkailemaan (;

Kentällä oli esteitä eilisestä valmennuksesta, joten jouduin niitä väistelemään. Tein jotain perus ympyröitä ja voltteja, sekä avoja ja väistöjä. Piimä oli aika energinen ja tuntui, että se olisi halunnut hypätä niitä esteitä, koska oli just sellanen kuin yleensä estetunnin verkassa :D Pysyi kuitenkin nahoissaan. Tein pysähdyksiä ja peruutuksia ja laukkaympyrällä voltteja. Kivasti meni, vaikka jarrut olivatkin kovassa käytössä, mutta ymmärtäähän sitä kun meni tuntikäytössä viimeisen kuukauden 3 tuntia päivään ja nyt liikuntaa on vähennetty pikkuhiljaa.
Tein sitten loppuverkat itsekseni siellä ja tulin sitten kaartoon ja tulin ratsailta. Laitoin  ohjat leukaremmin alle, ettei ne polkeutuisi ja keräilin kakkoja ja Piimä käveli kiltisti perässä <3 kakkoja ei ollut paljon, joten kävelin ympäri maneesia Piimä perässäni vielä hetken. Lähdin sitten talliin ja sammutin maneesista valot.
Söpö<3
Vein Piimän karsinaan ja olimme ihan kaksin (no okei. Oli siellä Rusina). Otin suitset, satulan ja suojat pois ja harjailin kaikessa rauhassa. Vietin siellä jonkin verran aikaa ihan vaan rapsutellessa.
Sitten lähdin joskus 6 jälkeen ajelemaan kotia kohti. Olin minä siellä noin 3 tuntia :D Aika kului tosi nopeesti, koska jotenkin saan ajan kulumaan tallilla tosi nopeasti (: Siellä on aina jotain tekemistä. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti