maanantai 15. lokakuuta 2012

Talli-iltapäivä

Olinpa taas yllätysyllätys tallilla. Oikeastaan en osannut tänään tehdä oikein mitään muuta.
Heräsin joskus jo 9-10 aikohin ja oikeestaan vaan löhösin sen aamupäivän. Ootin koko ajan, et pääsis tallille ku ei viittiny mennä hirveen aikaseen ku ei siellä ois ketään ollu jne.
Lähin sitten joskus 4 ajelemaan skopella tallille. Menin suoraan Talakseen, koska Piimä asuu siellä. Hain sen tarhasta ja vein sisälle. Laitoin käytävälle kiinni ja huomasin "riemukseni" että polle oli ottanut kunnon mutakylvyn.. No, ei kun vaan harjailemaan !! Hiekkaa ja kuivaa mutaa pölysi ihan kamalasti. Sain herran kuitenkin harjattua ja laitoin sille sitten suojat, satulan ja suitset. Sittenpä lähdin käppäilemään kentälle päin.
Tunnit pidettiin ulkona, joten pääsin maneesiin. Jes !! Piimä oli tosi pehmee heti alusta lähtien ja oli tosi hyvä ratsastaa. Tein aluksi ympyröitä ja avoja yms. Muutaman väistönkin tein.
Laukka sujui hyvin ja pyöri kivasti myös oikealle. Oon tosi tyytyväinen. Tein sitten lisää väistöjä jne. ja sitten loppuverkat.
Hetken siinä ravailin molempiin suuntiin ja tulin sitten selästä ja keräsin kakat. Menin sitten vielä ulos käppäilemään ja luovutin sitten hepan toiselle.

Oleskelin siinä sitte kaverin kanssa vajaan tunnin ja menin sitten laittamaan Retua valmiiksi. Menin sillä siis tunnilla.
Muuten oli tosi kiva tunti, mut en vaa osannu enää mennä Retulla. Sormet tuli kipeeks ku se oli vähä kova suusta, mutta eise mitään (: Mentiin väistöjä ja viisikaaristakiemurauraa (<ompas pitkä sana). Ihan ok meni. Laukattiin perus pääty-ympyrällä. Siinäpä nuo tehtävät oikeastaan oli. Tultiin paljon toistoja molempiin suuntiin.
Tunnin lopuksi purettiin hepat ja laitettin niille loimet niskaan ja lähdin sitten skootterilla pimeyteen ajamaan. Skope oli ihan jäässä ku lähi !!

Sori ihan kauheen tylsä postaus. Meinasin tehä videopostauksen, mut se kuvaaminen taas vähä jäi nii enpä sitte tehny. Ja tota tältä päivältä ei oo kuvia, enkä jaksa tehä videoo, ku oon tabletilla nii tällä vähä hankala.. Mut ei tuu tavaks tää tylsä kuvaton postaus (:
Tänään meni 100 ratsastusta rikki jee !! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti