maanantai 10. joulukuuta 2012

Luukku 10: Epäonnee..

Tänään on ollu vähä.. epäonninen maanantai. Nukuin viimeyönä ehkä 5-6 tuntia. Menin kyllä nukkumaan jo 10 aikoihin, mutta uni tuli vasta joskus 1-2 aikoihin ja herätys oli puol 7. Mutta sillon olin tosi virkeenä heräämään !!
Meikki ja fleda onnistu kamalan hyvin, mutta eikös vaan ulkona sada lunta ja potkurilla mennään 3 km linkille... Awwwwww... Kaiken huopuks oisin myöhästyny koko linkistä jos se ei ois ollu paria minuuttia myöhässä...
No, koulussapa sitte olin ku puol unessa tunneilla ja sain lumipesunkin eilisten nimppareideni kunniaksi. Minäkin teitä rakkahat <3

Illlalla tallille. Estetunnille Piimällä. Tallissa juteltiin ihmisten kanssa, nii sain tietää että tässä lähellä on sattunut jonkinmoinen kolari, jossa on kuollut ihminen. No jes !!
Alkutunti meni ihan hyvin (alkuverkka), mutta sitte hypyt nyt vähän meinasi epäonnistua kaikilta. Piimä hyppäs hyvin, mutta ite olin jostain syystä ihan pihalla koko ratsastuksesta ja pidätteet ei tullu oikeeseen aikaan jne..
No tunti meni, eikä kukaan tullut alas.
Sittenpä tallissa..... Kaikki hepat on ollu tänää jotenki outoja.. Ne ei oo kovin mukavia vaa just pukkia, säikkymistä, luimimista yms. Yks ovikin melkein hajos ja näin. Mihin tää maailma on menossa ??!??

Laitan huomiseen luukkuun koosteen tästä tunnista, ku en jaksa valvoo ku tuo yrittää ladata sitä :DD
Eli sori kuvaton/videoton postaus (taas) )):

2 kommenttia:

  1. Huii! Pelottava kolari .. Näää luukut on muuttunut vähän normi postaukseks! Sry!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se johtuu ihan vaan siitä, että meidän nettiyhteydet ovat.... sieltä ja syvältä.. Joten sori täältä suunnalta :DD
      Mutta nii se oli kyllä..

      Poista