perjantai 21. joulukuuta 2012

Luukku 19: Uusi tuttavuus jälleen

Menin siis iskän kyydillä tallille ja aattelin tehä videopostauksen, mutta se vähä jäi nii en nyt tehnytkään (:
Muttapa siis. Menin ekaks Hallalla puolisen tuntia yläkentällä lumihangessa, jossa poni oli tooosi reipas ja piti aika paljon pidätellä. Sitten menin maneesiin puoleks tunniks ja tein siellä laukannostoja, jotka onnistu tosi hienosti !! Oikeeseen kierrokseen ei juossu yhtään ja nosti rauhallisesti rauhallisen laukan. Hyvä Halla !! Vasemmalle meinasi nousta aika useasti väärä laukka, mutta löyty se vasenkin sieltä, mutta ei tullut niin rauhallisia nostoja kuin oikealle, mutta hyviä silti. Laukkasi tosi rauhassa ja loppuraveja meni jo rennosti ja pieniä pätkiä jopa peräänannossa.

Vannhoja kuva soriii !!
Mut Halla<3
Sitte kävin vaihtamassa heppaa. Menin Hallan kaverilla, 4-vuotiaalla Fionalla. En ollut siis ennen mennyt kyseisellä hevosella, en varustanut enkä mitään, mutta pistin sille sitten varusteet ja vein maneesille. Taluttelin maastakäsin aluksi ja nousin sitten selkään. Fiona on todella herkkä ratsastaa ja aluksi en vaatinut siltä kovin mitään kun en tiennyt mitä se osaa. Se alkoi kuitenkin hakea vähän muotoa joten kokeilin ratsastaa sitä ja sehän meni, eikä tarvinnut kahta kertaa käskeä. Se on kyllä hirmusen hieno hevonen ja ihastuin siihen.

Vanha tääki, en ite siis ratsasta
Fiona hieno<3
 Sitten purin hepan, heitin ruuat kuppiin, sammuttelin valot ja katoin että ovet on kiinni ja lähdin sitten iskän kyydillä kotiin.
Tosi kiva maku jäi ratsastuksista :DD Hienoahienoa hepat :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti