lauantai 29. joulukuuta 2012

Tuntsarilla pitkästä aikaa

En nyt tee tästä luukkua, koska haluan teille vähän paremman luukun, ettei se viimenen oo tällanen tavallinen postaus.

Mutta siis. Olin tänään korvaamassa maanantain ratsastustuntia, koska tunnit oli peruttu pyhien vuoksi.
Menin Retulla piitkästä aikaa, koska oon nyt menny tunneilla aikalailla vaan Piimällä ja Hallalla. Tulinpa tallille ja oottelin vähä aikaa ja laitoin sitte hepan valmiiks. Oli se muuten korkeen olonen koitaessa ku tottunu sellasiin n. 150 cm heppoihin ja sitte on nenän eessä sellane 170 cm :DD Mut se on ku lammas nii helposti sai varusteet yms. hoitotoimenpiteet tehtyä.


Sitte mentiin maneesiin muiden kaa ja kiivettiin kyytiin ja eiku käppäilemään. Mut voi elämä ku Retu tuntu NIIIIN kirahvilta ku Piimällä on esim. niin lyhyt kaula verrattuna Retuun. :DD Oli aika jännän tuntusta.

Sori vanha kuva, mutta kyllä se näinki meni :DD
Otettiin ohjat kätteen ja sai tehä töitä, että Retu laski niskan ja tuli kevyemmäks. Tehtiin alkuverkaks väistöjä kevyessä ravissa (Nii haluatteko että kerron ne tehtävät ??) molempiin suuntiin ja sitte otettiin välikäynnit.
Sitte alettiin tekee vastalaukkaa ja hemmetti ku retu oli kauheen jäykkä takaa nii mä heiluin siellä selässä ku heinämies ja jarrut meinas olla hukassa. Mut sitte otin tosi topakasti sen niskan alas nii oli sitte paljo helpompi istua ja tehä töitä sen kanssa.
Sitte otettiin kevyessä ravissa itsenäinen loppuverkka ja Retu meni hirmusen hyvin (:
Sitte talutin loppukäynnit ja vien hepan talliin ja hoidin pois. Laitoin loimen niskaan ja juttelin kaverin kanssa ku oottelin kyytiä (:
Sori vanha tääki enkä ees pompi tuolla kyydissä. onneks ei kukkaa kuvannu. Ois voinu tulla itku :DD

Tällanen postaus. Yritän nyt tässä herätä horroksesta ja kirjotella/tehä videopostauksia useemmin nii on teilläkin jotain lukemista/kattomista täällä :DD

6 kommenttia:

  1. Kerro vaan tehtävätkin(:

    VastaaPoista
  2. tosi kiva postaus! (: ja on just kiva ku kerrot noi tehtävät, nii saa jotain "tuntumaa" näistä tuntipostauksista (; nii ja tän blogin tota taustavärii vois muutaa joksiki muuks ku valkoseks ? ois kivempi lukee ja nii (:

    käy muute tsekkaa mun blogi (;
    http://the-world-is-so-sweet-neas-lifee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kiitos paljon ja yritän muutella tätä vähä muutenki ku joulu on nyt ohi (:

      Käyn kattomassa (:

      Poista