keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Luukku 12: TE voitte auttaa minua

Tänään mä kuvasin videon ja aloin lataamaan sitä 5 aikoihin. Tässä jossain 7 aikaan tuli ilmoitus (kun se oli ladannut 11%) että lataus epäonnistui, eli huomasin, etten voi ladata pitkiä videoita ollenkaan.. Pahoitteluni )):

Muttapa siis. Videon ideana, kuten myös tämän luukun ideana on se, että pääsen "suunnittelemaan" blogini uutta vuotta, eli vuotta 2013 !!
Ja tarvitsen siihen teidän apuanne. Ja toivon, että autatte minua.

1. Parannus ehdotuksia
Otan vastaan kaikenlaisia ehdotuksia, miten voisin parantaa tätä blogia (ei mitään kauheas suurta, että tämä on kuitenkin minunlaisenikin, mutta vähän jotain, missä näkyy myös teidän ideoitanne). Mutta jos ei sellaista tule mieleen, ei sitten tule :DD

2. Kysymyspostaus ??
Kysyn nyt teiltä, että haluaisitteko, että teen kysymyspostauksen ?? Saisitte kysyä kysymyksiä, jotka painavat mieltänne. Jos se olisi hyvä idea, teen erillisen postauksen, jonka kommentteihin laitatte kysymyksiä. Mutta siis ei vielä tämän postauksen kommentteihin (:

Vastatkaa noihin kysymyksiin tämän kommentilla tähän postaukseen. Ja pahoittelen edelleen videoiden puuttumista, mutta toivottavasti ymmärrätte/tajuatte..

6 kommenttia: