sunnuntai 11. elokuuta 2013

No ohhoh !! [Edit// Kuvia]

Nyt on kyllä ollu postaus taukoo iha kunnolla.. No päivitän vähäse teille (: Eli sillon kaks viikkoo sitte sunnuntaina kävin ridaa Piimän ja en enää muista yhtää mitää ku siitä on jo nii kauan. Sitte olin viikon riparilla.. Joten alotetaan viime viikon sunnuntaista sillee päivä kerrallaan lyhyesti (: Joistaki teen iha oman postauksen, mut joo:D

Su 4.8. Tulin riparilta kottiin ja olin sen puol tuntia kotona ja lähin tallille. Menin Piimällä tunnille. Piimällä oli ollu myös pari päivää lomaa ja mää en ollu ridannu viikkoon. Aluks tuntu etten osaa ees keventää enää. Mut yllättävän hyvin se sitte loppujen lopuks meni.
Kuvat c) Titta, Elinan kameralla (;


















Söpökö ??<3
Ma 5.8 Kävin ratsastamassa päivällä Puhin. Se meni tosi kivasti, vaikka tuntu vähä epäpuhtaalle, mutta ku se sai tehä pissit nii oli iha normaali(: En oikein jaksa muistaa mitä tein:D Illalla kävin sitte taas Piimän kanssa tunnilla ja sillonki meni ihan jees (:

Ti 6.8 Menin tallille jo 7 aikaan ja tein aamutallin. Aika perus juttuja. Sitte kävin heittää kaverin kotiin ja kävin kampaajalla vaalentaa hiuksia (: Iha hyvinhä nuo vaaleni. Sitte kävin ratsastaa Piimän ja se oli jällee iha jees. Ei mikään kauheen loistava, muttei huonokaan.

Ke 7.8 Jälleen tein aamutallin iha tavalliseen tapaani ja eipä siinä sitte muuta:D

To 8.8 Menin joskus 11 aikoihin ratsii Piimän ja Reetta oli kuvaamassa. Molemmat oltiin iha kauheen hikisiä. Reetta joutu lähtee aikasemmin pois, joten kuvia vaa alku verkoista (:






Kyllä se venyttää (;






Ai hikinenkö ??



Pe 9.8 Heräsin taasen aamutalliin. Tein kaiken muuten normaalisti, mutta siellä meni aika pitkään ku en laittanu hanskoja käteen ku vein yhtä tammaa ulos ja se säikähti jottain ja liinalla ku talutin nii se naru liuku mun sormilla ja poltti nahan niistä. Ei se mitenkää pahasti säikähtäny, mut sillee se naru kiristy että sormet aukes. Nää ei oo kovin kauniit, mut laitan kuvan silti, eli jos oot tosi herkkä nii älä kato :D 

Tässä nuissa on rasvaa eikä sitä keltasta mömmöö onneks näy ;D
No, vein sen hepan laitumelle ja kävin huuhtelee haavoja ja vein sitte loputki hepat pihalle (ilman hanskoja ja vessapaperia sormien ympärillä xD). Sitte siivoilin talleja ja kuskailin heppoja kengitykseen ja pois ja tein kaikkee normaalia. Sitte heitin vaa parille hepalle päiväruuat ja lähin ajamaan kotiin skopalla. Kotona söin nopeesti ja huuhtelin haavat ja laitoin pakettiin ja sitte iskä vei mut konfirmaatioharkkoihin (ku olin siis isonen) ja sieltä mentiin sit suoraan Kuopioon Satulavyöhön ostamaan mulle viimeinki nahkasaappaita ja illalla oli vielä valkka. Teen tästä erikseen sitte postausta.

La 10.8 Jouduin heräämään puol 6 ja puol 8 alko valkka jälleen ja siitäkin postausta samaan syssyyn ku perjantaista.

Ja tänään sitte en oo ollu ollenkaan tallilla ku oli serkun rippijuhlat. Sormet on aika kippeet, mut huomenna illalla tunnille (; Ja huomenna alkaaki jo lukio. Ja se kysymyksiin vastaus postaus tulee toivottavasti pian (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti