lauantai 31. elokuuta 2013

Rusinalla valmennuksessa

Eilen oli mulla Rusinan kanssa valmennus. Mentiin Reetan kaa skootterilla tallille ja käytiin hakemassa heppa sisälle.


Sitte alettiin laittaa heppaa valmiiks ja oltiin iha hyvissä ajoin valmiita lähtemään. Ooteltiin sitte muita valmennukseen tulevia ja mentiin sitte yhtä aikaa kentälle verkkaamaan. Ai että se pölis ihanasti :D



Hiieno<3
Verkattiin kentällä hetki ja mentiin sitte maneesiin, koska kentällä mun suu oli ainaki iha täynnä jo hiekkaa. Jatkettiin hetki maneesissakin verkkaamista.



Sitte alettiin tekemään päätyihin voltit pitkille sivuilla avoja niin, että eka alotettiin avo, sitte lyhennettiin ravia ja sitte taas pidennettiin. Rusina oli hieno lyhennyksissä<3

Voltilla

Suoraan :D
Tehtiin avoja molempiin suuntiin samalla tavalla ja sitte tultiin pari kertaa kokorataleikkaalla askeleen pidennystä ja ai että Rusina meni hienosti !! Se oikein venytti niitä askelia. Harmi ku ei oo kuvia ):

Mutta sitte tehtiin laukkaa niin, että nostettiin A:sta käynnistä laukka, tehtiin pääty-ympyrä laukassa, tehtiin kulma laukassa ja käännettiin F-H linjalle, mutta puolessa välissä käännettiin kohti C:tä ja suoristus, kulma ja R:stä ravin kautta käyntiin. Sama toiseen suuntaan; A:sta käynnistä laukka, pääty-ympyrä, kulma, K-M linjalle, puolesta välistä suoristus C:tä kohti, kulmat ja S ravin kautta käyntiin.
Rusina oli iha kiva, vaikka aluks kuski oli vähä hukassa, mutta alko onnistumaan sitte.



Suunnan vaihto käynnissä





Sitte tehtiin keventäen loppuverkat ja kävelytettiin hepat ja mentiin talliin. Siellä varusteet pois ja huuheltiin heppoja. Jätin Rusinan sisälle, ettei Fina joutunu olemaan yksin. Sitte lähettiin Reetan kanssa poikkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti