perjantai 11. heinäkuuta 2014

Aurinkoinen ilta

Tänään tuli oltua toosi pitkään rannalla ja ratsastettua kaks suokkipuksua ja otettua kuvia auringon laskussa. Enkä ehtiny kuvata sitä varustepostausta vieläkään, sori!


Mentiin tallille vasta joskus 7 aikoihin illalla ja ekaks kävin hakemassa Lissun, joka on siis 5 w., tosi järkevä suokkineiti. Laittelin sen tallissa varusteisiin ja mentiin liikkumaan. Tehtiin ihan perusjuttuja ja oli tosi kiva! Nokkis tuli taas kuvaamaan nii saatte hyvää kuvamateriaalia<3


Tallikissa, Formula oli vähän pelottava välillä kun vaani puskassa, mutta loppujen lopuksi Nokkis otti sen sinne keskelle ja siellä se sitten pysy kiltisti!



Lissulle tuli vähän hiki, kuten minullekin, joten tallissa otettiin vaan varusteet pois ja huuhtasin hepan ja juotin mellat. Samalla hain Piimän sisälle, Nokkis harjasi sen mulle, laitettiin varusteet yhessä ja menin sitten ridaamaan ja jätettiin Lissu vielä karsinaan odottamaan, että sen voi syöttää. Piimä oli ihan huippu kiva ratsastaa siihen asti kun se kuumu ja alko säheltää ja tuli vähän erimielisyyksiä. kuvat kertoo kaiken...






Loppuun se kans vähän rentoutu ja tuli hyväks taas, mutta välillä nous keula, kuten kuva kertoo. Mut silti Piimä oli ihan sairaan hyvä ratsastaa aina kun se ei juossu tai kyttäilly!

Sitten vietiin Piimä talliin, varusteet pois, huuheltiin, melassit ja sitten poni ulos. Sitten Lissun ruokinta, kamojen kasaaminen ja vietiin sekin. Sitten mentiin Rusinan laitumelle ottamaan kuvia auringon laskussa. Tuli aika kivoja!







Oltiin siinä jonkin aikaa ja lähettiin ajelee skopalla kotii. Kotona oltiin 11 maissa, mutta se oli sen arvosta (ainakin mun mielestä:D). Mutta tosiaan se ostosten esittely on tulossa lähipäivinä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti