perjantai 25. heinäkuuta 2014

Helteitä ja odotusta!

 Heippa! Teen nyt tällasen pika päivityksen Piimän ja Rusinan kuulumisista. Tosiaan oon niillä molemmilla mennyt ihan jonkin verran ja ollaan reenailtu, mutta melko kevyesti helteiden vuoksi. Nyt on ollut aivan ihanan kesäiset kelit täällä ja ai että mä tykkään! 


Piimän kanssa on ollu rennompaa, kuten juoksutusta ja maastoilua, mut ollaan myös väännetty koulua. Nyt on ollu niin kuuma, ettei oo tarvinnu kun tehdä puolen tunnin normaali läpiratsastus ja hevonen ja ratsastaja ollu ihan läpimärkiä. Tunneillakin ollaan tehty tosi paljon käyntityöskentelyä, että ois vähän kevyempää.
Tänäänkin käytiin Piimän kanssa maastoilemassa ja hain poikaa laitumelta nii se oli ihan naatti jo silloin, Ei jaksanu onneks maastossakaan ihmeemmin kyttäillä, mutta oli kumminkin virkeä, niinkun yleensäkin!


Rusinan kanssa ollaan menty tunneilla koulua ja parin viikon päästä on seuramestaruus kisat kouluratsastuksessa ja siellä tarkotus ois startata HeA! Huiih, poni osaa, mutta osaanko minä? Ollaan tehty jotain laukan kokoamisia ja laukasta käyntiin siirtymisiä ja paljo taivutteluja, sulkuja ja pari päivää vaan yksinkertaisesti oon ratsastanu pyöreempää selkää ja kohta päästään nostamaan se niskakin sieltä ylös!




Ruspe on toiminu ihan tosi hyvin, vaikka välillä onkin ollu vähä tahmee kun on tietysti näin kuuma niin ei hevosetkaan loputtomiin jaksa. Mutta sen tiiän, että meillä on ihan tajuttoman hieno poni!<3
Oon soitellu jo Hingunniemeen karsinapaikasta, mutta saanut kuulla, ettei se ole aivan varmaa ja se varmistuu vasta kun koulut alkaa, joten pakko alkaa soitella yksäritalleja läpi. Pitäähän ponin jonnekin päästä asumaan!


Mutta toivottavasti kaikki järjestyy ja ylipäätään pääsen sinne kouluun! Nyt peukut pystyyn ja tällä hetkellä hevosen asuminen on etusijalla! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti