sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Energiaa ja blogi-intoa!

Viime viikon makasin jälleen kerran sängyn pohjalla. Meinaa tulla tämä kipeänä olo jo korvista ja nenästä ulos! Mikä sen ärsyttävämpää kuin olla koko ajan väsynyt, huonovointinen, samalla nälkäinen ja kaiken lisäksi vielä tylsistynyt. Maanantaina minulle tuli heikko olo, tiistai ja keskiviikko olivat kuumepäiviä. Torstaina sitten iskikin vatsatauti, joka kesti torstain ja perjantain.
Perjantaina kävin vihdoinkin tallilla ja kävin vähän ilman satulaa köpöttelemässä kentällä, joka oli keskeltä yllättävän hyvä. Suurimman osan ajasta istuin kuitenkin karsinassa ponin kanssa<3


Sitten lähdin kotiin. Kuinka ihmisellä voi olla tylsää! Ulkona on liian liukasta lenkkeilyyn, metsässä on liikaa lunta, sisällä oon kyyhöttäny sellaset viikon verran, kaikki sarjat on katsottu. Maanantaina sitten aletaan ponin kanssa kunnolla treenailemaan ja kunhan luvat on kunnossa, aloitamme kisakauden! Ensi viikon sunnuntaina olisi jo ensimmäiset koulukisat olleet, kyydit yms. olisi olleet kunnossa, mutta Kipaan en vielä pääse, sillä seuramaksu maksettiin vasta tänään, eikä sinne pääse kuin neljän arkipäivän päästä maksusta, eli torstaina ja viimeinen ilmottautuminen on tiistaina.. Voihan nenä! Seillä olisi ollut HeB:3, mun lempikoulurata ikinä! Noh, kyllä kisoja tulee!


Ensi torstaina kuitenkin saavutaan Rusinan kanssa jo näille nurkille ja vietämme hiihtoloman täällä! Odotan hiihtolomaa niin paljon! Paljon kivaa tekemistä luvassa ja mikä parasta, poni täällä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti