sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Alan parantua!

Viime viikonloppuna en ehtinyt millään postata, alan parantua tästä anemiasta, joten olen päässyt arkeen jälleen kerran hiljalleen käsiksi. Viime viikolla oli pari päivää, etten päässyt kouluun kun tuntui, ettei mitään voi edes syödä kun tulee heti kamala olo.. Mutta nyt minun on pakko ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa syömään vaikka se tuntuisikin ällöttävältä!


Viime viikonloppuna käytiin nopeesti pyörähtämässä Helsingissä ja sunnuntaina menin sitten Kiuruvedelle ja kävin juoksuttamassa rusinan, sillä ratsastamisesta ei olisi tullut mitään niin pitkän autossa istumisen jälkeen! Päästin vaan ponin irti kentälle ja leikittiin vähän hippaa ja tehtiin vaikka mitä hauskaa!

Salkkareitten majatalo:D
Poni on liikkunu viime viikon hyvin, keskiviikko sillä oli vapaa ja nyt pe-su märy ja Reetta on pitänyt siitä huolta kun minä tulin käymään kotona! Viikolla tehtiin kaikkee kivaa, niinku...

... mentiin kaulanarulla ilman satulaa...

...maasta käsittelyä...


...normaalia treeniä...
... liinassa riehumista!
Edellisellä viikolla oli kovat pakkaset ja kävin menemässä vähän aikaa ponilla auringon paisteessa ja hyytävässä pakkasessa. Hensu ihana tuli kuvaamaan ja nyt saatte pitkästä aikaa ihania kuvia!!























Tää oli tosi pikanen postaus ku oon nyt lähössä takaisin Kiuruvedelle päin. Kirjoittelen viikolla pädillä, jotta tämä ei sentään ihan kuole!

5 kommenttia:

  1. tosi kivoja ja nättejä kuvia :) kiva jos alat jo parantua, ja kiva myös toi uus banneri ;) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih kiitos! Mutta en kauaa pysynyt terveenä, sillä nyt jälleen varmaan tulossa kipeäksi.. Huhhuh!):

      Poista