sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Kun vihdoin alkaa sujua!

Otsikko kertoo keskeisimmät asiat tästä postauksesta. Tosiaan, meillä alkaa ponin kanssa pikkuhiljaa suksi luistamaan hyvin kun nyt ollaan päästy kunnolla treenaamaankin ja meidän uusi penkki on tosiaan aivan ihana! Ollaan menty pääasiassa sileällä, mutta hypättiin keskiviikkona. Siitä tosin ette saa minkäänlaista materiaalia ja tämän postauksen kuvitus on muutenkin erittäin köyhää, mutta nyt kun on inspiraatiota kirjoittaa blogiin, käytän sen!
Tosiaan keskiviikkona hypättiin ja poni yllätti minut positiivisesti! Se oli innoissaan ja sitä sai vähän pidätellä, mutta se pysyi koko ajan hanskassa (jos paria pätkää ei lasketa), ei tehnyt yhtäkään uukkaria ja hyppäs tosi rohkeesti. Se on ihan huippu!
Torstaina poni sai juoksutuspäivän ja se oli varmaan ihan hyvä idea, sillä se vaikutti liinan päässä vähän väsyneeltä edellispäivän hyppäämisestä. Julle kävi sen sitten perjantaina.
Viikonloppuna olin Maaningalla porukoilla ja oli kiva viikonloppu!


Pitäisi alkaa käydä laskettelemassa useammin, sillä se jos mikä on hyvä treenausvaihtoehto jaloille! Pitkästä aikaa pääsin siis rinteeseen ja jo kolmen tunnin jälkeen mun jalat oli ihan hyytelönä, mutta oli se sen arvoista! Muuten viikonloppuna lähinnä hengailin kavereiden kanssa ja suunniteltiin vähän hiihtolomareissua Lontooseen!
Nyt sunnuntaina kävin ratsastamassa ponin, kuten aina. Poni ei alkuun tuntunut tulevan millään läpi ja jouduttiin vähän tappelemaan siitä, saako poni laukassa roikkua sisäohjassa vai pitääkö sen itse kannatella päätään. Lopulta se sieltä tuli ja teki molempiin suuntiin puhtaat laukanvaihdot ja kun sen sai läpi, se oli aivan sairaan hyvä! Tuli kuuma kuskille kuin ponillekin.


Tästä jatketaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti