maanantai 28. elokuuta 2017

Kiuruveden kansalliset

Aina ei voi mennä niin nappiin.

Kiuruveden kansalliset tosiaan oli lauantaina 26.8. ja osallistuttiin Rusinan kanssa sinne. Aamulla herätys vaille 6 ja tallille letittämään ponia ja valmistautumaan. Kaikki meni ihan hyvin, ei mitään erikoista tapahtunut. Lähdettiin sitten ajelemaan Kiuruvedelle päin. Saavuimme paikalle ja menin verkkaamaan heti, kun sain ponin laitettua valmiiksi. Verkka meni ok, mutta mun kaveri sitten sanoi ponin sieraimesta tulevan verta. Pyyhittiin se pois ja se näytti loppuvan. Menin radalle joka meni todella hienosti! Radan jälkeen tuomari kuitenkin kutsui minut käymään luonaan ja sierainverenvuoto ei ollut loppunut..


Paljon verta ei tullut, vaan iha vähän tihkutti pienen pienestä pintahaavasta, joka ei missään nimessä ollut mitään vakavaa. Pyyhittiin nokkaa sitten siinä tovi, eikä tihkutus alkanut loppua, joten ilmoitin sitten jääväni pois toisesta luokasta. Harmitti ihan suunnattomasti, mutta en halua mennä radalle jos tiedän ponista tulevan verta, sillä en tahdo startata hevosella joka ei ole täysin kunnossa ja sen lisäksi se on todella rumaa. Niinpä lähdimme sitten yhden luokan jälkeen kotia kohti. Veren vuoto ei tosiaan loppunut ennen iltaa, joten päätös luokasta jäämisestä oli mielestäni oikea. Kisoja kyllä tulee!

Tulevista kisoista sen verran, että tämän viikon lauantaina meillä on kisat Koljonvirran ratsastuskeskuksella ja seuraavana viikonloppuna on vielä kotikisat! Sen vuoksi ei harmita ihan niin paljoa tuo hylky Kiuruvedeltä, vaikka ei sitä ikinä ole kiva hyvän radan jälkeen saada. Näillä kuitenkin jatketaan treenejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti