tiistai 8. elokuuta 2017

Valmistautumista kisakarkeloihin!

Helpolta näyttää, kyllä pian metrin luokkiin pääsee

Heippa! Viime aikoina olllaan treenattu ahkerasti niin koulua kuin esteitäkin! Muutamat kisat olisi jo nyt tiedossa ja hankin kuitenkin sen alueluvan jo tälle loppukaudelle, kun se ei hyvin kallis ollut. 


Käsitellään ensin koulutreenit. Vuokon reeneissä ollaan Iisalmessa käyty nyt kerran, sillä Vuokko käy Iisalmessa harvemmin kuin kävi Kuopiossa. Treenit meni melko hyvin sateesta huolimatta. Lihakset kiittivät seuraavana päivänä ja varsinkin vatsalihakset olivat melkoisen jumissa, mutta se kertoo vain siitä että jotakin on tehty.


Kuitenkin Rusina on edelleen pohkeelle todella hidas. Aikaisemmin kerroin sen olevan hidas ja sitä se on edelleen, mutta nyt se kuuntelee pohkeen kuitenkin jollain tasolla vaikka ei tarpeeksi hyvin. Kotiläksyksi tuli mennä välillä ilman raippaa, pelkällä pohkeella sekä vahvistaa sitä silloin tällöin pidemmällä kannuksella. Ponille pitää siis opettaa pohjeavut melkeinpä uudestaan, joten töitä on tehtävä ja niin aion myöskin tehdä!


Sitten esteratsastus puoleen. Iisalmessa ollaan nyt hypätty kahdesti ja tänään olisivuorossa estekisat (joista teen oman postauksensa). Treenit on menneet tosi kivasti ja ollaan hypätty ratoja metriin asti. Tänään menen kaksi 90cm ja mahdollisuuksien ja treenien mukaan startataan metrin rataa jo ehkä tällä kaudella! Kouluratsastus on kuitenkin enemmän se minun juttu ja se on meidän päälaji, mutta silti on kivaa edetä myös estepuolella!


Palataan sitten kisojen merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti