keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Sallalla

Menin tunnilla maanantaina taas Sallalla. Oon menny sillä nyt tuntsareista useimmiten ja tykkään siitä tosi paljon. Se on niin yrittelijäs nuori neiti.
Puhelin laatu -.-
Sorii
Tulin tallille suoraan kylältä jo jossain vailla 6. Minulla oli siis yli tunti aikaa.
Ihan ekaks kävin kattomassa kellä meen ja menin sitten vaihtamaan vaatteita. Sitte menin talliin ja putsailin vähän Sallan suitsia ja sitte vaa oikeestaan chillailin. Laitoin sitten hepan valmiiks ja lähdin maneesille.
Kävelymatkalla oli jotain kauheen pelottavaa ja neiti höris ja kyttäili vähän jotain ja pysähteli, mutta päästiin maneesille. Nousin selkään ja lähdin kävelemään uraa pitkin. Jalustimet oli juuri sopivat, joten ei niitäkään tarvinnut alkaa laittelemaan.
Käveltiin alkukäynnit ja tehtiin sitten nopee alkuverkka katsomopäädyssä. Ylitaivutettiin hevosia ympyrällä. Venytin Sallaa, mitä piuhat anto periks. Tehtiin laukassa samaa. Minä vaan en keskittynyt niin 100 % ylitauvutukseen, vaan siihen, että Salla kulki rauhassa, ei kaatunut ja asettu sisälle. Molempiin suuntiin mentiin ympyrällä ja sama tehtävä. Vasempaan kierrokseen Salla oli vähän huonompi, mutta se on luultavasti sillä vähän vaikeempi suunta. Se koitti koko ajan punkee lapa eellä ja keskityin ylitaivutuksen sijasta siihen, että se kulki oikein päin. Laukassa siihen, että se asettu sisään päin ja meni rauhassa.
Sitten käveltiin pitkin ohjin hetki ja lähettiin sitten pihalle kentälle.
Salla oli siellä tooosi hyvä !! Oikeesti. Se otti puolipidätteet hyvin vastaan. Toisella pitkällä sivulla oli avoo ja sitte tehtiin kokorataleikkaa pohkeenväistössä. Kaikki tää harjotusravissa. Avo meni tosi kivasti vasemmalle, minne taivutus oli vaikeempi. Myös oikeelle. väistöt oli aluks vähän hakusessa, mutta sitte otti pidätteet tosi hyvin ja astu ristiin hienosti !!
Sitten mentiin pääty-ympyröille ja tentiin nopeita ravi-laukka siirtymisiä. Aluks ei oikein siirtymiset ollu teräviä ja nopeita, mutta parani koko ajan huimaa vauhtia. Tehtiin sama molempiin suuntiin ja hienosti toimi. Sitte tehtiin itsenäinen loppuverkka ja Salla kulki tosi kuuliaisesti ja rennosti ja taipu hyvin molempiin suuntiin. Hieno !!<3
Sitten otettiin loppukäynnit ja mentiin talliin, missä otin varusteet, harjasin, loimitin, pesin kuolaimet, harjasin suojat ja vein kaikki tavarat paikalleen.
Kännykkä....
Salla on oikeesti yks parhaimmista tuntsareista. Retu ja Salla on mun mielestä ne 2 "parasta". Tai niillä meen useimmiten sillon, kun meen tuntsarilla. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti