tiistai 12. helmikuuta 2013

Tallipäivää

Eilen ridasin 2 heppaa.

Kukaan ei varmasti arvaa kellä menin. No, Piimällä tietty <33 Menin sillä perus koulua sellaset vähä reilut puol tuntia vapaatunnilla.
Äiti heitti mut tallille ja laittelin hepan valmiiks. Piimän omistaja kävi siinä ja lähin sitte lompsimaan maneesille.
Jenni oli ihana ja tuli kuvaamaan <33 Saan ridaus kuvia jee :DD
Tulin maneesiin ja heitin loimen pois ja kävelin pitkin ohjin hetken. Sitten otin ravia ja pyörin siellä tuntilaisten seassa, olematta tiellä. Eli aika paljon suunnan muutoksia ja ympyröita/voltteja tein. Piimä kulki ihan kivasti muodossa ja reippahasti. Tein alkuverkat kevyessä ravissa molempiin suuntiin tasapuolisesti ja sitte otin pikkuset välikäynnit.
Sitten otin laukkaa ympyröillä ja hain peräänantoo ja rauhallista laukkaa. Hienosti onnistu nekii. Hyvähyvä Piimä. Tein molempiin suuntiin laukkaa ja otin sitten loppuravit keventäen. En mitää ihmeempiä tehny, koska aikaa ei ollu paljoo ja väistelin tuntilaisia.
Sitte vähä kuvia:
<3

Jag älskar dig<33

Sitte käytiin Jennin kanssa purkamassa Piimä ja hoitamassa muutenkii pois ja mentiin sitten koulun puolelle. Siellä laiteltii Jennin ratsu, koska mun ratsu oli jo tunnilla. Jennin saapas hajosi, jesari auttaa kaikkeen :DD Näin meillä aina :DD
Uusinta muotia täälläpäin :DD

Sitte Nappasin toiset suitset matkaan ja mentiin sitten maneesiin.
Menin siis Kajolla ekaa kertaa koulua. Kyseisellä hevosella oon hypänny 2 kertaa aikasemmin nii oli aika kivaa. Vaihdoin suitset ja olin ihan kuolassa, koska pieni taistelu meinas syntyä siinä, mutta eipä sitte muuta ku nokka alas ja lämpöset kuolaimet suuhun ja selkään (:
Alkukäyntien jälkeen kun otettiin ohjat tuntumalle, hain heti muotoa, ja se tuli hienosti käynnissä ja Kajo oli tosi kevyt. Mutta auta armias ku otettii ravia. *Ding* hevonen oli kaikkee muuta ku muodossa :DD Kyllä se kulki kivasti ja tykkään tosi paljo Kajon ravista ja laukasta (ja käynnistä ofc) mutta niska ei menny millään alas. Mutta yritys siellä selässä oli kova :DD
Tehtiin alkuverkaks E:n pitkälle sivulle avoa ja B:n pitkälle sivulle pohkeenväistöö uralta pois ja takas uralle, sekä voltit päätyihin. Hyvin tehtävä suju molempiin suuntiin, vaikkei sitä kunnollista ja rehellistä peräänantoo tullukkaa. Mutta muutamia hyviäki pätkiä tuli ja hevonen laski niskaa hetkeks, mutta sitte taas nosti.
Laukassa mentiin ympyröillä, ei mitään erikoista.
Sitten varsinainen tehtävä oli tulla A:sta pituushalkasijalle ja siihen sulkutaivutusta. Aluks meinas olla vaikee viedä vasen pohje läpi, mutta sitten ku se tuli sieltä ja taipu, nii meni ihan hyvin myös ravissa. Toiseen suuntaan oli paljon helpompi, eikä tarvinnu tehdä töitä läheskään niin paljoo. Mutta tosi kivaa oli. Sitten tehtiin itsenäine loppuverkka ja käveltiin loppukäynnit ja mentiin sitte talliin.
Vanha kuva Kajosta
Siellä varusteet pois ja muutenkin hoidin jne. ja sit lähdin kotia kohti.

Tosi hyvä fiilis jäi molemmista hepoista ja ridoista. Kiitos teille Suomijuntit <333

4 kommenttia:

  1. haha perus kajo.. otetaan ohjat käteen ja rupee työstää käyntiä, on sillee JES tää toimii.. mut sit ku otetaan ravia.. epätoivo iskee:DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :DD Mut sen laukka on aivan ihana istua<3

      Poista