lauantai 30. maaliskuuta 2013

Kisakausi korkattu !!

Eilen, eli perjantaina 29.3. olin tämän kauden ekoissa seurakisoissa Puhilla. Kisat oli estekisat, menin 60 cm. Oisin voinu mennä 70 cm, mut kauden ekan, koko mun elämän toiset kisat nii alotetaa nyt helpolla.

Heräsin 6 aikaan ja laittelin kisavaatteet päälle ja kaikki valmiiks ja lähettii sitte Puhin tallille. Siellä olin puol 8 aikoihin. Laitettii heppa koppiin ja lähettiin kisapaikkaa kohti ajelemaan. Mitään erikoista tavotetta ei kisoille ollu, paitsi et hengissä selvitään, hevonen ja kuski.
Tultiin paikalle ja käytiin ilmottautumassa kansliaan ja katottiin vähän rataa. Tuntu tosi simppeliltä ja muistin sen heti. Sitten käytiin hakemassa hepalle vettä ja otettiin se sitte kopista. Sitte laiteltiin sitä valmiiks. Kävin sitten kävelemässä radan. Heti sen jälkeen pääsin verkkailemaan.


Puh oli heti verkassa tosi kiva ja katto paikkoja hyvin, eikä hyppiny kauheen läheltä. Ei tarvinnu ku pari kertaa herätellä ja sitte toimi kivasti.
Verkattii siis molempiin suuntiin ja hyppäsin pari hyppyä molempiin.

Sitte menin maneesista ulos oottelemaan omaa vuoroa ja sitte tulin vielä oottelemaan kulmaan. Puh on niin rauhallinen kisoissakin, niin siellä kulmassa seisominen oli enemmän kuin helppoo.

Sitten tuli mun oma rata. Mua ei oikeestaan ees jännittäny, mutta silloin kun morjestin tuomarille, unohin radan hetkellisesti. Mutta sitten kun vihellys kuului ja annoin laukka-avut, oli tosi rento ja radan muistin vaikka unissani. Eikä tarvinnu herätellä. Rata meni tosi kivasti ja oon toosi tyytyväinen. Puhdas rata (;

Sori laatu vähä kärsi-.-
Arvostelu oli sellanen, että kaikki puhtaan radan suorittaneet sai ruusukkeet, joten olin yksi niistä. Jee !! Hyvä Puhi<3
Ooteltiin hetki ja mentiin sitte palkintojen jakoon.
Kyllä sitä pittää hienosti seista palkintojen jaossa:D
Kunniakierron oikeaan ja sitte heppaa vähä kävelytettiin ja sitte laitettiin hetkeks koppiin odottamaan seuraavaa rataa (jota en mennyt minä, joten siitä ei sen enempää).
Siellä kuvailin muita ja auttelin tuttuja.
Toisen radan jälkeen laitettiin heppa koppiin ja käytiin vielä hetki maneesissa, ennenkuin lähettiin kotia kohti. Tallilla laitettiin heppa pois ja vein sen pihalle ja lähin sitte kotiin.

Illalla kävin vielä kävelyttämässä Piimää. Oli tosi ihana nähä sitä taas<3 Menin ilman satulaa ja tein työskentelyä volteilla, avoa, väistöjä ja keskityin suoraan kulkemiseen. Piimä meni tosi kivasti muodossa, vaikka vähä meinas pienet vihreet miehet taas pelotella, mutta suurimmaks osaks tosi rennosti meni.
Sitten mentiin talliin ja laitoin hepan pois ja juotin melassit ja varusteet paikalleen jne. Sitten rapsuttelin ukkoo ja selvittelin häntää. Sittenpä tulikin jo haku ja lähdin kottiin.

Vanha sori ):

Oli toosi kiva päivä ja jäi tosi kiva fiilis siitä (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti